logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

– Biscuiţi, oştenii mei? » – Biscuim, Măria ta…

Biscuit este o canapea versatilă şi extrem de simpatică, care devine pat de dormit cât ai bate din palme. Vi-l recomandăm cu mare drag!

Aramis Feeling
Varianta nocturnă a canapelei Biscuit este un pat generos şi confortabil » aramisfeeling.ro
Publicitate
Szeklerman  |  13 Noiembrie 2015

Dacă lăsăm la o parte gluma din titlu, trebuie să constatăm că Aramis Feeling nu pierde vremea. Mintea designerilor lucrează. În ultima perioadă Aramis Feeling au lansat o multitudine de produse, unele mai simpatice ca celelalte şi au pus mare accent pe funcţionalitate şi design. Biscuit este doar unul dintre produsele nou lansate, iar atuul canapelei constă în modularitate şi „mobilitate”. Este ideală pentru spatii mici. Canapeaua se transformă în pat în trei secunde, nu trebuie decât să întorci spătarul!

Aramis Feeling
Formele geometrice se pretează bine interioarelor » aramisfeeling.ro

Datorită miezului de spumă, canapeaua devine ușor de mutat prin casă și foarte ușor de ridicat pentru reamenajări rapide, ori de câte ori dorim o schimbare de decor. Include trei pernuţe vesele şi doi tabureți care se pot folosi pe post de măsuțe de cafea sau noptiere. Biscuit vine cu multiple opțiuni prin care îți poți exprima simplu și rapid starea de spirit: trei variante de expunere, două variante de confort și două variante de consistență a stofei, la care se mai adaugă şi doi ani garanție plus transport gratuit.

Aramis Feeling
În timpul zilei, taburetele se pot folosi ca şi măsuţe de cafea • Biscuit » aramisfeeling.ro