logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cora – un veritabil laborator culinar

Cine spune că bucătăria clasică nu atinge perfecţiunea unui mobilier modern? Simex a demonstrat că se poate şi una peste alta. Cora este şi graţioasă.

Exposed
Lasă-te convinsă de frumuseţea şi naturaleţea mobilierului de bucătărie Cora » simexgrup.ro
Publicitate
Szeklerman  |  24 Noiembrie 2015

Şi pentru că lumea mobilei este mereu în mişcare, Simex Grup a lansat recent (la Bife-SIM 2015) o bucătărie pe care multe dintre noi am putea s-o apreciem şi în casele noastre. Cora este o bucătărie în stil clasic, cu ornamentaţie din belşug, păstrând limitele bunului gust. Ornamentaţia apare în relief pe fronturile uşilor şi sertare, reprezentând o întruchipare a belşugului conturată de finisajul auriu. 

Exposed
Lansarea oficială al noului model de bucătărie a fost făcută la BIFE-SIM 2015 » simexgrup.ro

Uşile mobilierului sunt cu sticlă ornată cu vitralii, special comandate pentru această colecţie. Materialele folosite sunt alese cu grijă – pentru a reda o lucrare excepţională pentru clienţii care pot aprecia adevăratele valori – de foarte bună calitate începând cu esenţe de lemn nobile, materiale de finisaj de top, aparate şi feronerii de renume mondial, sticlă antică şi stofă elegantă pentru scaune, cu rezistenţă ridicată la uzură. Compartimentarea mobilierului este foarte bine gândită, fiecare spaţiu este exploatat la maxim. Interioarele sunt accesorizate cu diferite rafturi şi coşuri pentru depozitare şi picurător de vase. Mobilierul are un finisaj plăcut, o combinaţie de culori care sunt în topul trendurilor actuale – alb, auriu şi mov. Cine are o asemenea bucătărie poate spune cu mâna pe inimă că atmosfera din jurul ei este foarte plăcută, intimă, iar aromele parcă sunt mai apetisante.

Simex Grup
Funcţionalitatea mobilei Cora, rezidă în micile detalii » simexgrup.ro