logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Fresh – mobilă de artă pentru tineri

Mobila masivă, lucrată artistic și îmbogățită ornamental continuă să se afle în topul preferințelor românilor. Ce-i drept, e vorba despre acea categorie de români cu gusturi clasice, trecuți de prima tinerețe și admiratori ai accentelor de tip baroc.

regallis_birou-3246
Colecția Fresh e dedicată tinerilor/Regallis.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  29 Martie 2018

Unul dintre preferații producători de mobilă de lux ai românilor este Regallis. Acest producător de mobilă de artă din România a decis totuși să înceapă să se adreseze și unui public foarte tânăr, li iată colecțiile de mobilă Regallis ajungând să se numere și printre preferințele tinerilor. Explicația?

www.regallis.ro

Regallis a început să creeze mobilier de lux special pentru publicul tânăr din România.  Camera de tineret Fresh le este dedicată acestora, cu cea mai mare grijă față de nevoile lor practice și estetice. Ansamblul se compune dintr-un pat cu tăblie capitonată cu piele ecologică, două noptiere cu sertar și dulăpior, o bibliotecă cu polițe la vedere și sertare integrate discret și un birou în stil clasic, dar de dimensiuni tinerești, prevăzut inclusiv cu un scaun elegant și confortabil, în armonie cu designul patului. Dormitorul pentru tineret are un finisaj clasic, alb și gri argintat, ușor de personalizat de tinerii din ziua de azi.

Publicitate
Publicitate