logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Lustre atipice din România

Dacă vreți să schimbați atmosfera unui living, spre exemplu, nu e neapărat obligatoriu să schimbați mobila. Puteți aduce noutate camerei schimbând însă principalele corpuri de iluminat. Vă prezentăm câteva modele originale, disponibile în România.

alexim_light_design1-3245
Corpurile de iluminat sunt acel gen de accesoriu practic ce contribuie la obținerea unei atmosfere personalizate/Alexim-light.ro
Andreea Chiru  |  27 Martie 2018

Alexim Light Design ne propune mai multe modele de corpuri de iluminat pentru casă și nu numai. Noi am ales să vă arătăm modele cu design contemporan, adesea create sub forma unei redefiniri a unor obiecte de alt uz. Sunt lămpi șic, pline de originalitate, ce atrag imediat atenția și asigură o atmosferă tare plăcută.

www.alexim-light.ro

www.alexim-light.ro

O combinație de funie și metal schimbă complet percepția asupra încăperii. Această lampă suspendată este atipică pentru interioarele din România. Stilul ei este unul vintage cu accente industriale, iar lumina becului este surprinzător de caldă. Pe cei mai mulți dintre noi ne duce cu gândul la o bucătărie șic într-un penthouse sau într-o pensiune de munte. Dar poate fi folosită și într-un apartament, pe post de vedetă deasupra mesei din dining.

www.alexim-light.ro

Modelul denumit Madame este astăzi un sofisticat abajur de lampă de bucătărie, dar parcă ne-o putem închipui cu toții acoperind până nu demult capul vedetelor feminine de la Hollywood. Ca lampă de la Alexim Light Design e disponibilă în două variante – albă și neagră. Deși clasică ca accesoriu vestimentar, pe post de corp de iluminat se potrivește stilului modern de amenjare.

www.alexim-light.ro

www.alexim-light.ro

Ce ziceți de o lustră cu adevărat ciudată? Tot Alexim Light Design ne surprinde cu un model imposibil de imitat: un corp de iluminat cu aspectul unui experiment. Nu se respectă niciun principiu al formelor geometrice, lustra având și elemente rotunde, și elemente drepte. Nu lipsesc nici accesoriile sub forma unor zale de lanț. Per total: surprinzătoare! Evident, este o lustră-vedetă, deci trebuie expusă într-un spațiu cât mai la vedere.
 

Publicitate
Publicitate