logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Renforce – pilotă de iarnă și vară

Cei de la Dormisete sunt recunoscuți în special în industria horeca, dar produsele pentru confortul somnului se adresează și clienților direcți. Vă prezentăm o pilotă-minune, denumită Renforce, foarte potrivită pentru trecerea neașteptată de la căldură la frig și invers.

dormisete_pilota-3238
Calitatea somnului depinde nu doar de mobilier, ci și de accesorii/Dormisete.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  26 Martie 2018

Ușoară și pufoasă, confecționată din țesături 100% bumbac, pilota Renforce de la Dormisete este imprimată ecologic cu desenul Minimal, un desen geometric ce creează un stil urban chiar în dormitorul clientului. Această pilotă imprimată poate fi combinată cu alte accesorii pentru pat (cearceaf cu elastic, fețe de pernă sau perne decorative) în diferite  nuanțe, disponibile în magazinul Dormisete. Materialele sunt de calitate și naturale, designul este plăcut, iar prețurile sunt accesibile.

Pilota Renforce de la Dormisete conține panouri de Finessa® 100% poliester fiind antialergică , și gradul său de încălzire o recomandă nopților oricât de friguroase. Este disponibilă și în varianta subțire pentru primăvara-vară. Pilota este lavabilă, ușor de curățat la mașina de spălat. Noi vă recomandăm ambele variante de pilote Renforce de la Dormisete, pentru că asigură confortul nocturn pe toată durata anului.

Dormisete a fost înființată în anul 1994, sub forma unei afaceri de familie, cu timpul devenind însă un partener stabil al industriei horeca și nu numai.

Publicitate
Publicitate