logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobila tapițată – ce ți se potrivește?

Felul în care îmbrăcăm mobilierul este ceea ce se cheamă cu adevărat personalizarea livingului. În funcție de culorile preferate, de materialele care ți se potrivesc cel mai bine ție și familiei tale, în funcție de stilul pe care îl admiri poți crea o cameră de living care să-ți reflecte personalitatea.

accent_somproduct_coltar_Markos-3236
Mobila se alege și în funcție de materialul de acoperire!
Publicitate
Andreea Chiru  |  23 Martie 2018

Dacă ai familie mare, cu copii, eventual și cu vreun animăluț de companie, îți trebuie în primul rând mobilier cu huse detașabile și lavabile. Poți sta de vorba cu consilierii de la MobilaDalin – ei au adus în România tehnologia Aqua Clean, un protector textil avansat pentru tapițeria de orice fel. Accidentele nu pot fi prevenite, dar orice s-ar vărsa pe canapea și fotolii se curăță imediat cu un strop de apă rece și nu lasă urme.

www.mobiladalin.ro

Dacă adori stilurile etno, retro, romantic, poți apela la Sophia România – au stofe dintre cele mai de calitate, într-o diversitate de modele – florale, geometrice, abstracte – culori sau combinații de culori și stofe. Sunt o sursă de inspirație și materiale pentru cei ce doresc să-și facă mobilă de comandă, personalizând tapițeria canapelei și fotoliilor cu modelul perdelelor sau chiar stolurilor de la geamuri.

www.sophia-romania.ro

Și, în sfârșit, pielea! Un material mereu la modă, durabil, de calitate. Nu se potrivește însă oricărui living, ci trebuie aleasă în funcție de stilul de amenajare și de membrii familiei. Pe scurt, pielea este ideală ca material de acoperire a mobilei în livinguri moderne cu accente vintage (da, ai citit bine!), sobre și intime în aceeași măsură, masculine și îmbibate de o atmosferă culturală. Nu prea se potrivește familiilor cu copii, ci mai degrabă burlacilor cu viață profesională și socială activă. Calități: confort, durabilitate, prestanță.

www.retroboutique.ro

Alegerea îți aparține!
 

Publicitate
Publicitate