logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

ORIGAMI – biroul creativ

O colaborare între producătorul de mobilă Făgetul Deac din Baia Mare și un designer pe nume Dan Andreșan a dat naștere unei colecții de mobilier office absolut revoluționare. Se cheamă Origami Collection și ne-a luat ochii cu ocazia unuia dintre cele mai importante evenimente din România - BIFE-SIM 2017.

catwalk_fagetu2-3158
Origami Collection - biroul românesc al viitorului
Publicitate
Andreea Chiru  |  06 Februarie 2018

Origami Collection reprezintă mobilierul atipic din toate punctele de vedere – combinația materialelor, adică lemn de stejar și metal, combinația cromatică, adică finisajul natural al lemnul în contrast cu finisajul alb al metalului, designul ultramodern și forma literei V. Este atipic inclusiv pentru designul care obișnuiește să se facă în România: o abordare fresh, tinerească și inspirată de nevoia de a fi creativ la locul de muncă. Origami Collection pare creat special pentru activitățile ce implică stimularea imaginației și nevoia de socializare.

Dan Andreșan
Design de Dan Andreșan

Dan Andreșan
Mereu altfel - depinde din ce unghi privești

Acest set de birou denumit exotic – Origami Collection – se compune dintr-o masă de lucru și două scaune, fiind ideal pentru munca în echipă, dar și pentru discuțiile de afaceri. Privite din unghiuri diferite, fiecare dintre piesele de mobilier e diferită de celelalte, și diferită față de sine, în funcție de latura pe care o privești. Observați unghiul deschis al panourilor triunghiulare ce țin loc de picioare pentru masă – sunt spectaculoase!