logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobella: cât de modernă poate fi bucătăria?

Se simte tot mai acut în casele românilor nevoia de a celebra farmecul naturii. Astfel că producătorii de mobilă din România lansează colecții de mobilier pentru acasă tot mai ingenioase, integrând elemente decorative naturale.

catwalk_mobella_1-3163
Cea mai nouă bucătărie Mobella e armonioasă și tihnită, indiferent de spațiul disponibil
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 Februarie 2018

Contactul cu natura este cel mai nou concept al bucătăriei de la Mobella. Dorința de a fi în armonie cu mediul se reflectă în sursa de inspirație a mobilierului și accesoriilor. Bucătăria Mobella a fost concepută într-o combinație cromatice inspirată de piatră și verdeață, motive regăsite atât la nivel estetic, cât și practic.

 O idee Mobella plină de eficiență este integrarea mesei de bucătărie în insula de lucru, în continuarea corpurilor cu rol de depozitare – o caracteristică tot mai apreciată de români și care rezolva problema unui spațiu limitat.  Contrastul este evident și modern, între stilul clasic al insulei și stilul contemporan al mesei de la Mobella  – finisajul alb aplicat lemnului, în contrast cu finisajul lucios, motivul decorativ al pietrei de râu și picioarele metalice ale mesei. De luat aminte și la accesoriile decorative murale: sunt create manual, din pietre naturale, lipite și încadrate unor rame de lemn alb, cu rol de polițe suspendate.

catwalk_mobella-3162
O combinație de elemente decorative și funcție de depozitare

catwalk_mobella2-3161
Un corp de bucătărie, parte insulă, parte masă pentru micul dejun

 

Publicitate