logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Path – scaunul de birou al viitorului

Pare că industria mobilierului nu mai are răbdare să facă lucrurile (sau piesele de mobilă) ca până acum. Tot mai multe companii testează așa-numita mobilă a viitorului, mizând de fiecare dată pe o simplitate SF și pe folosirea materialelor reciclate. Printre aceste companii se numără și Humanscale, cu o propunere actuală: scaunul Path, capabil să se ajusteze singur, în funcție de cel care-l folosește.

Path – scaunul de birou al viitorului
Publicitate
Andreea Chiru  |  20 Iunie 2023

Fără manetă, fără rotițe, fără nicio comandă manuală, Path, scaunul de birou Humanscale, știe să facă ajustările necesare în chip automat. Indiferent cine-l folosește, acest scaun își modifică singur poziția spătarului în funcție de înălțimea și greutatea ocupantului. Sub deviza „A Path for Every Body”, acest scaun office e prevăzut cu un sistem inovator numit Gravity Mechanism care folosește greutatea corpului pentru a-și regla singur gradul de înclinare, încât să asigure o postură sănătoasă în timpul programului de lucru.

„Când vă înclinați, se ridică ușor, astfel încât corpul dumneavoastră asigură o contrabalansare naturală și dispune de susținere fermă în punctul în care se oprește. Acest lucru permite scaunului Path să se miște împreună cu dumneavoastră în deplină armonie.”, explică producătorii. În acest fel, se potrivește pe loc celui care-l folosește, indiferent că e vorba de o singură persoană de-a lungul zilei sau de mai multe.

www.humanscale.com
www.humanscale.com

 

Această piesă office are pretenția de a fi cel mai sustenabil scaun de birou, revoluționând nu doar modul de ajustare a poziției, ci și protejarea resurselor și durabilitatea în timp. Ar fi cel mai sustenabil scaun de birou atât prin compoziția sa, cât și prin prisma procesului de producție. În plus, supus unor teste dificile, Path a reușit să funcționeze (și arate) ca nou după o folosire îndelungată.

Materialele contribuie la adaptarea Path oricărui utilizator. Tapițeria este un soi de material textil, de asemenea numit inovator de Humanscale, din două puncte de vedere: este obținut prin reciclarea sticlelor de plastic și contribuie la ajustarea suportului lombar în funcție de utilizator.

www.humanscale.com

Clientul poate alege să personalizeze scaunul viitorului în mai multe privințe – atât culoare și tip de tapițerie, cât mai ales prin alegerea mânerelor, la rândul lor ajustabile sau nu. Acestea pot chiar să lipsească.

Despre Humanscale

Compania a fost înființată în 1983 în New York și de-a lungul anilor a reușit să se impună printre producătorii de mobilier caracterizat de inovație. Cele mai cunoscute produse au fost inspirate de nevoile momentului, dar un obiectiv a rămas neschimbat în tot acest timp: ergonomia fiecărei piese de mobilă în parte.

Publicitate