logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Povestea Antares: un business de familie, înființat cu peste 25 de ani în urmă

Cele mai frumoase și motivaționale sunt, bineînțeles, poveștile de succes din domeniul producătorilor de mobilă. După ce ani de zile v-am vorbit despre produsele office de ultimă generație realizate sub marca Antares, în acest articol vă vom dezvălui povestea din spatele mobilierului. Cuvintele-cheie sunt curaj, inovație, multă muncă și o îndelungată experiență.

Povestea Antares: un business de familie, înființat cu peste 25 de ani în urmă
furniturefromromania.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  15 Aprilie 2024

Compania a fost înființată în anii ’90, ca distribuitor de scaune de birou, dar din 1993, a decis lansarea unei linii proprii de mobilier office. A fost o decizie inspirată, ținând cont de evoluție: astăzi, Antares este printre cei mai importanți producători de soluții ergonomice din Europa de Est. Între anii 1995 și 2001, Antares a deschis companii adiacente în țările vecine – România, Slovacia, Ungaria și Bulgaria, Antares devenind Antares Group.

Reprezentanța din România a fost înființată în anul 1995, la mai întâi ca distribuitor al gamei Antares-mamă, apoi ca producător de mobilă office. A fost printre primii producători din România care au îmbrățișat conceptul de ergonomie pentru locul de muncă. În prezent, în țara noastră există două fabrici Antares, cea de la Remetea fiind și cea mai modernă din punct de vedere al dotărilor tehnologice.

furniturefromromania.com

Produsele Antares
… pornesc de la nevoia de a întruni un deziderat descris astfel: scaune office pe care să nu le simți. Adică, scaune care să asigure atât de mult confort și ușurință a mișcării, încât să devină parte integrantă din corpul tău. Practic, astfel se definește ergonomia tip Antares. „Știm exact cum trebuie să arate un scaun office. Mai mult, știm exact cum trebuie să se simtă. Nu e nicio filosofie aici: un astfel de scaun trebuie să te facă să te simți în largul tău, relaxat la birou, confortabil într-o sală de așteptare, susținător atunci când stai mult timp așezat – să nu te distragă de la ceea ce ai de făcut.”

Cifrele vorbesc de la sine
• Cinci hale de producție și echipe de vânzări în șapte state europene
• 300 de angajați
• Producție anuală de 1,2 milioane de scaune, cu încasări de peste 35 milioane de euro
• Compania Antares din România reprezintă o treime a grupului european Antares, avâdn 100 de angajați

De doi ani, Antares România ia parte la programul de promovare internațională, realizat de Fast Forward Editorial, în parteneriat cu Clusterul Mobilă din Transilvania.

Publicitate