logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Neo Memphis – explozie de culoare într-o amenajare ISRA Design

Dacă te întrebi câtă culoare poate încăpea într-un apartament, îți răspund cei doi designeri ai studioului ISRA din București: mai multă culoare decât te-ai aștepta. Unul dintre proiectele realizate de această echipă sparge tiparele cu care ne-am obișnuit în România, adoptând stilul Neo Memphis ca o replică fabuloasă dată stilului minimalist, caracterizat de nuanțe pastel, simplitate și linii geometrice calme.

Neo Memphis – explozie de culoare într-o amenajare ISRA Design
isradesign.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  16 Aprilie 2024

Apartamentul Neo Memphis proiectat de echipa ISRA Design uluiește prin nebunia cromatică de care dă dovadă și mai ales prin efectul primitor, cald al amestecului de culoare. Cu greu întâlnești astăzi o astfel de amenajare creativă, la nivelul căreia bogăția să fie dată nu de numărul și designul pieselor de mobilier, ci de amestecul exploziv al culorilor și de decizia de a decora pereții în chip artistic. Locuința pare desprinsă din atmosfera anilor 1980, plină de strălucire, de tinerețe și chef de viață, marcat de jovialitatea rotunjimilor la nivel de mobilier, de decorațiuni, obiecte casnice și arhitectură a pereților.

Proiectul ISRA Design a reușit să transforme cel puțin vizual un apartament micuț, de numai 52 metri pătrați, într-o amenajare spațioasă, folosind texturi, forme și culori în mod creativ, pe fiecare metru pătrat al încăperilor, inclusiv în bucătărie sau pe terasă. De bază sunt nuanțele de roșu, albastru, galben, negru, regăsite inclusiv la nivelul mobilierului: canapea și fotoliu roșii, pat matrimonial galben, măsuțe galbene, dulapuri albastre. În alb și negru au fost alese accesoriile decorative precum pernuțele, covorul, vesela de bucătărie, colajele de pe pereți.

„Când realitatea arată mai bine decât rander” este motto-ul echipei ISRA Design din București, aplicat din plin acestui proiect realizat în anul 2023. Pentru amenajări atât de îndrăznețe și de creative, cei doi designeri se numără printre cei mai răsplătiți la nivel național și internațional, având în palmares trofee precum Romanian Property Awards (2022-2023) sau European Property Awards (2023-2024), categoria Design Interior.

ISRA Design este o afacere de familie, condusă de Șerban și Raluca Georgescu care au decis să mizeze pe cartea stilului industrial luxos, adoptând principii precum folosirea celor mai bune materiale, creare piese de mobilier la comandă, design inovator.

Publicitate