logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

SDHouse: trei birouri minimaliste pentru camera copilului

Cu  ocazia venirii toamnei, campania Back to School a pătruns și în industria mobilei, așa că în această perioadă puteți găsi piese de mobilier pentru camera copilului la reduceri de preț. La SDHouse am descoperit produse pe cât de inedite ca design, pe atât de bine integrate unei campanii de prețuri speciale.

sdh-6129
 Modele uimitoare, la reducere de preț./SDHouse.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  02 Septembrie 2021

Din oferta Back to School a magazinelor SDHouse din România am ales să vă prezentăm trei modele de birouri minimaliste pentru camera copilului. Le-am ales pe criteriul designului tineresc și formelor neașteptate.

Vox Stige este un model reușit, asigurând o capacitate mare de depozitare și un grad redus de ocupare a spațiului. Suprafeței de lucru i se adaugă un corp din polițe în formă de colțar pe care se pot prinde veioza de lucru, ghiozdanul, harta sau alte accesorii tipice de birou. Vox Stige se înscrie în categoria mobilierului modular și oferă copilului posibilitatea de a-și crea și personaliza propriul spațiu de lucru.

www.sdhouse.ro
Birou cu spații de organizare, model Stige

Iga este un model de birou minimalist, având  ca sursă de inspirație biroul clasic. S-a pornit de la forma destul de tradițională a unui birou simplu, cu spațiu de lucru, și s-a adăugat un mic spațiu de depozitare pentru rechizite, având aspectul jucăuș al unei casetiere cu două polițe la interior. Iga reprezintă o variantă de birou pentru copiii din clasele primare, având aspectul vesel specific camerelor de copii mici. Ușa biroului se închide cu un sistem de amortizare care previne accidentarea elevului sau producerea unui zgomot puternic.

www.sdhouse.ro
Birou pentru elevii mici, model Iga

Cupertino este un model de birou în cea mai minimalistă formă posibilă, reducând la maximum spațiul de lucru al adolescentului. Pe scurt, acest birou este unul de perete, ideal pentru locuințele cu suprafețe reduse; își face apariția doar pe timpul folosirii, ca orice birou de perete. Suprafața de lucru este însoțită și de două spații de depozitare pentru cărți și accesorii de birou, dar designul modern permite și ascunderea cablurilor.

www.sdhouse.ro
Birou de perete Cupertino

Toate cele trei modele de birouri pentru camera copilului dispun de reducere de preț de circa 15% -20%.

Despre SDHouse
– peste 15 ani de experiență,
– peste 1,000,000 de piese de mobilier montate
– peste 5,000,000 de ore de montaj până în prezent.
Scandinavian Design House își propune să fie prima destinație pentru iubitorii de mobilier și decorațiuni cu design scandinav inteligent și urban, punând la dispoziție clienților săi un magazin online modern – sdhouse.ro, si cele patru magazine fizice: BoConcept (Șos. București-Ploiești 44C, Sector 1, București – Galeriile Mobexpert Băneasa), Fleximo Băneasa (Șos. București-Ploiești 44C, Sector 1, București – Galeriile Mobexpert Băneasa), Fleximo Zăgazului (Str. Zăgazului nr. 21-25, One Herăstrău Plaza) și VOX (Swan Office and Technology Park, Șos. București-Nord nr. 15-25).