logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Piese de mobilier care… te îmbrățișează

„My second childhood” reprezintă o colecție de mobilier relaxant pe care o studentă a creat-o având ca inspirație stare de bine – confort, protecție, lipsă de griji – pe care a experimentat-o în copilărie. Yali Paz este studentă la secția de design industrial a Academiei de Arte și Design Bezalel.

yazi_pal4-6134
O colecție uimitoare, concepută de o tânără studentă./Designwanted.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  03 Septembrie 2021

Colecția de piese denumite sugestiv „My second childhood” conține mobilă destinată caselor de vacanță, dar și locuințelor de zi, putând fi folosite în oricare colț al casei. Constau în mai multe variante de perne legate între ele, luând forme diverse, de la hamac până la pat pentru zi sau banchetă. Conceptul este detaliul cel mai interesant, redefinind rolul unei piese de mobilier – acestea au capacitatea de a te îmbrățișa, de a te ajuta să te cuibărești, de a-ți transmite senzația de ocrotire. La bază, e vorba doar de câteva perne legate între ele, pe care le poți folosi în mai multe feluri.

Această colecție de mobilier tihnit a reprezentat teza de licența a designerului Yaz Pali, care a scris pe Instagram câteva cuvinte: „Am creat acest set de mobilier moale lăsându-mă inspirată de pozițiile în care un părinte își ține copilul în brațe.”

Mici detalii de design transmit starea de bine atât de căutată de oameni – mici buzunărele în care îți poți strecura mâinile pentru a te simți îmbrățișat; sau cele trei straturi de perne ale hamacului, menite să închipuie atmosfera de culcuș; sau multifuncționalitatea unui set de perne, legate cu centuri, ce pot fi folosite nu doar ca piesă pe care să te întinzi, ci și ca… pătură – le poți pune în jurul corpului ca și cum ar fi o pătură sub care să te ascunzi.

Colecția „My second childhood” reprezintă un prototip, deocamdată nu există intenția de a le pune în vânzare.

www.designwanted.com
www.designwanted.com
www.designwanted.com
www.designwanted.com
www.designwanted.com

 

Publicitate
Publicitate