logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Reîncep conferințele online Creative Night Talks

Sezonul de toamnă al Conferințelor Creative Night Talk va avea zece ediții live și un concert, și va fi transmis pe site-ul organizatorului: www.revista-atelierul.ro. Fiți gata începând cu joi, 9 septembrie! 

cnt-6137
Pregătiți de un nou sezon?
Publicitate
Andreea Chiru  |  06 Septembrie 2021

Curatoriate de Revista Atelierul la iniţiativa Mihaelei Ion, conferințele Creative Night Talks au devenit deja o practică în domeniul industriilor creative și culturale, dispunând de rezultate lăudabile: peste 24 de speakeri și 80.000 de urmăritori în edițiile anterioare. Evenimentul se regăsește pe lista scurtă a Galei Societăţii Civile 2020.

Cea dintâi ediție a conferințelor online 2021 va avea loc joi, 9 septembrie, când invitata Mihaelei Ion va fi Andreea Grecu; subiectul – rolul educației în cultură și de pregătirea ca specialist, pentru meserii ce nu sunt codificate în COR încă, dar de care este nevoie în practică. Conferința va fi urmată de un concert live, începând cu ora 22:00 al trupei Kryptonite Sparks.

www.revista-atelierul.ro

Despre invitații Mihaelei Ion
•    Andreea Grecu lucrează din 1999 în sectorul non-guvernamental pentru asociații culturale şi uniuni profesionale din domeniul teatrului, dansului contemporan, educaţiei creative, politicilor culturale, arhitecturii, artelor vizuale și filmului documentar și a fost primul director al AFCN.

•    The Kryptonite Sparks sunt un power-trio incandescent, o combinație eclectică de indie, alternative și hard rock, cu influențe din Cream, Arctic Monkeys, Foals, Black Sabbath și Pink Floyd.

Următoarele conferințe Creative Night Talks:
– 16 septembrie, de vorbă cu Mihaela Ghiţă, redactor Radio România Cultural şi fondatoare a asociaţiei Qolony.
– 23septembrie, discuție cu dr. Sorin Predescu, despre ce se întâmplă cu arta  și care sunt activităţile Casei Artelor din Timişoara
– 30 septembrie, invitatul conferințelor va fi Andrei-Ioan Racovițan, cofondator feeder.ro și Unhidden, iar discuțiile  se vor purta în jurul artei urbane și a modului în care aceasta schimbă felul în care ne raportăm la artă.

Despre Creative Night Talks
Creative Night Talks este un proiect semnat de Revista Atelierul, ce își propune digitalizarea unei arhive colective a creativilor şi antreprenorilor culturali, demers realizat de o echipă capabilă să gestioneze și să implementeze un astfel de proiect pluridisciplinar. De peste 11 ani, experienţa internaţională şi naţională a Revistei Atelierul este recunoscută, proiectele sale fiind desfăşurate în cadrul unor parteneriate cu importante instituţii şi artişti din domeniu. Revista Atelierul este din 2010 un promotor activ al industriilor creative naţionale şi internaţionale, cu un public de peste 9 milioane de vizitatori ai site-ului www.revista-atelierul.ro.

Conferinţele Creative Night Talks au avut ca punct de plecare comunitatea creativă coagulată în jurul Revistei Atelierul dar și cele ale altor profesioniști în domeniu și și-au propus să ofere un context atât pentru abordări inedite dar și pentru noi colaborări în cadrul industriilor creative. Cum aceste nișe au fost profund afectate de efectele pandemiei, conferinţele au deschis subiecte multidisciplinare şi transdisciplinare, ce au fost abordate de speakeri cu experienţă și au avut în centru modul în care fiecare antreprenor s-a adaptat la schimbările din ultimele luni și cum şi-a regândit afacerea creativă.

Conferințele Creative Night Talks sunt moderate de Mihaela Ion, manager cultural cu o experiență de peste 15 ani în domeniul industriilor creative şi culturale internaţionale, cofondatoare a Revistei Atelierul, doctor în istoria artei și curator independent.
#CreativeNightTalks
Edițiile anterioare Creative Night Talks sunt disponibile pe site, pe Youtube și pe pagina de Facebook.

 

Publicitate
Publicitate