logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Trendurile anului 2024: cabine office pentru concentrare

Dacă designul post-pandemic al birourilor a pus accentul pe crearea de spații de colaborare și de zone comune, următoarea fază a acestei evoluții se va concentra în altă direcție: pe crearea de zone care să minimizeze distragerea atenției și să permită o muncă concentrată. Acesta este mesajul brandului Framery, producătorul primei cabine office lansate pe piață cu zece ani în urmă.

Trendurile anului 2024: cabine office pentru concentrare
Publicitate
Andreea Chiru  |  27 Noiembrie 2023

Astăzi, cabinele office izolate fonic și dotate cu tot ce-i trebuie unui birou modern au invadat piața internațională, așa că Framery încearcă să rămână lider, venind mereu și mereu cu ceva nou. Vorbim de un brand finlandez care insistă că eficientizarea spațiului office sub forma unor cabine pentru concentrare reprezintă viitorul mobilierului de birou și unul dintre trendurile anului 2024.

Propunerea Framery pentru 2024
… este instrumentul office denumit Framery Connect și capabil să asigure managerului informații esențiale despre modul de funcționare a biroului. Pornind de la existența câtorva module Framery amplasate într-un spațiu comun, Framery Connect oferă date de tipul care dintre acestea sunt cel mai des folosite, care asigură eficientizarea muncii și care sunt preferatele angajaților.

frameryacoustics.com

Modulele Framery
Sunt pe piață deja patru modele de cabine office de la Framery: Framery One (cel mai avansat modul office izolat fonic), Framery O (cabină telefonică izolată fonic), Framery Q (cabină pentru discuții între 2 până la 4 colegi) și Framery 2Q (un modul de ședințe cu până la 6 persoane). Fiecare dintre aceste modele asigură deplina intimitate a spațiului, cât și locuri de șezut concepute pe principiul ergonomiei și măsuțe de lucru pentru laptop.

frameryacoustics.com
frameryacoustics.com

Oricare dintre modulele office de la Framery poate fi folosit pentru întâlniri virtuale, asigurând sonorizare și iluminare pe măsura necesităților, grație panourilor fonoabsorbante. Cabina se poate personaliza pentru a reflecta exact individualitatea biroului în care este amplasată, în ce privește cromatica, materialele, tapițeria panourilor și piesele de mobilier integrate.

frameryacoustics.com

Iar reprezentanții brandului spun că „Nu există spații de concentrare de dimensiuni unice – acestea pot fi de la zone deschise silențioase, spații de tip bibliotecă, birouri private sau poduri. Fiecare rol și industrie are propriile nevoi speciale de care trebuie să se țină cont.” Modulul Framery One este cel mai bine vândut dintre toate produsele brandului și asigură condițiile optime pentru o muncă eficientă. Având dimensiuni compatibile cu spațiile de locuit, poate fi o soluție inclusiv pentru munca de acasă.

Publicitate
Publicitate