logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Ciubăreala – trei soluții din lemn pentru spa la tine acasă

Moda saunei finlandeze a pătruns de ceva timp și la noi în țară, nu doar ca modalitate de răsfăț, ci ca business în industria producătorilor de mobilier. Am descoperit o firmă care pune la dispoziția românilor cel puțin trei variante de produse inspirate din plăcerea unui spa la tine acasă. Sub simpatica denumire Ciubăreala, se găsesc în Cluj-Napoca ciubere de lemn, saune în diferite forme și chiar căsuțe de tip barbeque.

Ciubăreala – trei soluții din lemn pentru spa la tine acasă
Publicitate
Andreea Chiru  |  28 Noiembrie 2023

Ciubăreala este un furnizor de soluții spa pentru cei dornici să petreacă iernile reci în stil finlandez, adică făcând saună în mod repetat. În oferta magazinului intră mai multe produse de tip wellness, pe cât de funcționale, pe atât de atrăgătoare estetic, din materiale naturale (lemn de mai multe esențe) și resurse sustenabile.

Produsele

Ciubărul din lemn este produsul de la care a început afacerea Ciubăreala. Sunt disponibile o varietate de modele, având forme, dimensiuni și mod de funcționare diferite. Dintre modele iese în evidență ciubărul secuiesc, realizat din lemn de molid și cu gândul la momente de relaxare împreună cu familia și prietenii. Este prevăzut cu băncuțe de formă ovală și cu sobă subacvatică. Ciubărul are înălțimea de 1 metru și dispune de o scăriță exterioară din lemn pentru acces facil.
Alte modele de ciubăr sunt cele de formă ovală, cu sobă exterioară și ultrarezistente la condiții meteo dure, ciubere din fibră de sticlă încastrabile sau rotunde, prevăzute cu sobe subacvatice.

ciubareala.ro

Sauna este un alt tip de produs wellness de la Ciubăreala, disponibilă sub forme simpatice și pitorești, cel mai adesea de butoi răsturnat sau butoi pe verticală. Oferta este și în acest caz generoasă, clientul având la dispoziție saune pentru două sau mai multe persoane, dar și modele ce integrează și alte funcții relaxante. Spre exemplu, sauna tip butoi orizontal este construită din lemn de molid și, pe o lungime de aproximativ 250 cm, asigură încăpere de abur prevăzută cu băncuțe și sobă, iar la exterior asigură locuri de șezut sub forma a două taburete încastrate. Cel mai dezvoltat este modelul de saună cu dressing room, ajungând la o lungime de 400 cm și asigurând la interior atât camera de aburi, cât și o mică încăpere pentru a te schimba. Soba rămâne la alegerea clientului – pe lemne sau electrică.

ciubareala.ro
ciubareala.ro

Căsuțele barbeque se înscriu în același trend al socializării în plină iarnă și sunt realizate sub forma unor pavilioane sau chiar construcții micuțe la interiorul cărora soba de aburi e înlocuită cu un grătar rotund, ideal pentru petrecerea unei după-amiezi cu familia sau prietenii. Cea mai spațioasă variantă poate acomoda până la 16 persoane în jurul unui foc plăcut.

ciubareala.ro

Asamblarea se face manual prin metode tradiționale de prelucrare a lemnului. Ciuberele și saunele sunt disponibile atât în stare asamblată, cât și dezasamblată.

Publicitate
Publicitate