Ajusto – servicii de amenajări interioare

O afacere în creștere, Ajusto face parte din trustul ENGIE România și asigură servicii de amenajări interioare și curățare mobilier. Tocmai și-au extins gama de servicii, trecând în segmentul business.
 

 +3
Servicii de amenajări interioare, extinse la segmentul business/Ajusto.ro
  |  

Ajusto oferă începând cu această lună servicii de amenajări interioare inclusiv pentru spații comerciale și spații de cazare în regim hotelier și non-hotelier. Decizia a venit ca urmare a triplării cifrei de afaceri în 2019.

“În contextul unui deficit de meșteri pe piață, putem să oferim, prin intermediul echipelor noastre, servicii profesioniste pentru amenajarea și modernizarea diveritelor tipuri de spații. Am atacat de curând și segmentul B2B deoarece am identificat în piață atât necesitatea de a lucra cu meșteri pricepuți, cât și aceea de a superviza managementul întregii lucrări, de la stadiul de proiect până la darea în funcțiune de către personal calificat. Sperăm să ne bucurăm de încrederea clienților noștri și pe acest segment, așa cum s-a întâmplat și în cazul segmentului rezidențial.”, a declarat Iulian Maxim, project manager Ajusto.  +3 www.ajusto.ro

Proiecte, tot mai multe proiecte
Practic serviciile oferite prin platforma Ajusto acoperă atât lucrările de construcție, finisaje în sine cât și aspectele legate de instalarea aparaturii electrocasnică și chiar curățenie.

Montare electrocasnice, instalații electrice, finisaje indoor și outdoor, tâmplărie PVC, compartimentări cu pereți de sticlă, reparații instalații sanitare – toate acestea se regăsesc în serviciile AJusto pentru persoane fizice dar și persoane juridice.

Un serviciu de luat în considerare: curățarea mobilierului, în special a canapelelor și fotoliilor, fie că sunt din materiale textile sau piele. „Curățarea canapelelor din material textil se face cu sistem profesional de injecție-extracție și detergenți cu spumare redusă și uscare rapidă. Se curăță atât pernele care aparțin canapelei, corpul canapelei iar în cazul celor extensibile curățarea se face și în interiorul canapelei:, se arată pe site-ul Ajusto.

În serviciul de curățare intră și curățarea saltelelor, pe ambele părți, și îndepărtarea petelor, prafului și acarienilor.
„Principalul target este reprezentat de familiile tinere (25-34 de ani, urmat de segmentul 35 - 45 de ani), care apelează la Ajusto atunci când își achiziționează o locuință nouă”, conform project managerului Ajusto. +3 www.ajusto.ro

Despre Ajusto
Ajusto, un proiect antreprenorial lansat în 2016 de ENGIE Romania, este o platformă online pentru servicii integrate de amenajare a locuinței, curățenie, reparații, precum și instalații sanitare și electrice. De curând, Ajusto a intrat și pe segmentul business, oferind servicii la cheie de amenajări interioare.

 


Franci – îți repară mobila de acasă

De câte ori vi se strică o piesă de mobilier ce faceți? O aruncați și luați alta sau încercați să o reparați? Prima variantă pare cea mai simplă dar sunt și cazuri în care a doua variantă vă e mai pe plac. Dar cine mai repară astăzi mobilierul?

 +3
  Atelier de mobilă la comandă și... reparații/Franci.ro
  |  

Am descoperit un atelier de mobilă pe comandă care oferă totuși și alte servicii conexe – repară mobilierul vechi. E vorba despre Franci, un atelier de mobilă din București, cu showroom deschis pe Șoseaua Viilor. Sunt specializați în mobilier pe comandă, lucrând în special cu materiale accesibile precum pal melaminat. Se pricep să realizeze mobilier pentru toate încăperile casei, astfel că au clienți pentru mobilă de dormitor, living, bucătărie și camera copilului.

Dincolo de executare mobilă la comandă, mai și recondiționează piese de mobilă la cerere. Aici sunt incluse mai multe servicii – întreținere mobilier, înlocuiri elemente mobilier, înlocuire accesorii pentru mobilă, reglaje de diverse feluri pentru mobilă, montaj mobilier și reparații mobilier. Printre clienții atelierului Franci în ce privește reparațiile de mobilier se numără și deținători de mobilier comercial, cafenele, birouri sau cluburi.  +3 www.franci.ro +3 www.franci.ro

Echipa atelierului Franci poate fi contactată atât la telefon, cât și pe mail. Apelurile telefonice sunt deschise în program special, de la orele 8:00 dimineață până seara la 23:00. Sunt mai multe avantaje pe care atelierul Franci le oferă potențialilor clienți: plata cu cardul chiar la domiciliu și chiar plata în rate.
„Suntem o echipă tânără și venim în întâmpinarea clienților cu idei și soluții pentru orice tip de spațiu”, se arată pe site-ul Franci.


Du’Monde – reduceri și oferte de vară

Vă semnalăm o perioadă tocmai bună pentru schimbarea mobilierului de acasă, indiferent de încăpere. Magazinul Du’Monde desfășoară în aceste luni de vară o campanie interesantă de reduceri la piese de mobilier în vogă.

 +4
  Colecții de mobilă cu mari reduceri de preț/Dumonde.ro
  |  

Până la sfârșitul lunii iulie puteți beneficia de reduceri substanțiale la mobilier pentru casă marca Du’Monde. Fie că e vorba de dormitor, living sau dining, piesele de mobilier cu preț redus pot ajunge să coste chiar și jumătate din prețul inițial. E vorba de o campanie de lichidare a stocului, iar produsele beneficiază și de transport gratuit în toată țara.

Pentru living, cea mai impresionantă reducere de preț este la un model de canapea Chesterfield, stil modern, prevăzută și cu funcție de colțar. Canapeaua are tapițeria din microvelură, un material rezistent și ușor de întreținut. Se oferă garanție pentru 24 de luni și posibilitate de retur în termen de 15 zile. +4 www.dumonde.ro

Pentru camera copilului, un pat de tip mașinuță beneficiază de o reducere semnificativă de preț în magazinul Du’Monde, de aproape 50%%. Modelul are dimensiunile de 80x160 cm și poartă denumirea Beni, fiind ideal pentru o încăpere amenajată vesel pentru cel mic. +4 www.dumonde.ro

De o reducere de preț de 41% se bucură și admiratorii stilului provensal – colecția pentru living Provence cuprinde două vitrine și o comodă, în același finisaj alb clasic, confecționate din plăci aglomerate din lemn și MDF. Cele două vitrine sunt dotate cu rafturi la vedere, dar și cu dulapuri cu uși, permițând depozitarea veselei și nu numai.  +4 www.dumonde.ro

Dar dincolo de toate aceste oferte și reduceri, la Du’Monde există chiar și un concurs cu premii care se desfășoară până pe 30 iulie 2020. E vorba de trei premii, astfel:

  • Premiul I - Colțar extensibil cu ladă de depozitare Loana Grey
  • Premiul II - Boxspringbett Barcelona topper inclus 160x200 cm
  • Premiul III - Orice covor, la alegerea câștigătorului de pe site-ul oficial Du’Monde.

Mai multe detalii aici.


Amenajare românească într-o casă din Tenerife

De cele mai multe ori e vorba de amenajări interioare în stil mediteraneean, realizate în țara noastră, însă am descoperit și un proiect exact invers. Echipa de designeri House Line din București are în portofoliu o amenajare realizată tocmai în Tenerife.

 +6
  Amenajare rezidențială, realizată de echipa HouseLine.ro
  |  

Este vorba despre o căsuță de vacanță cu suprafață nu foarte generoasă, dar care se bucură de tot ce e necesar pentru a crea o atmosferă relaxată, primitoare. Sursa de inspirație a proiectului este atmosfera insulei Tenerife, astfel că exteriorul și interiorul devin un tot unitar, completându-se armonios.

Apartamentul din Tenerife amenajat de designerii House Line dispune de un living, un dormitor, o baie și o bucătărie, iar stilul este o combinație discretă de clasic și modern, accentul fiind pus pe atmosfera de concediu. Culorile alese sunt cele tipic mediteraneene – turcoaz, ocru, oranj. Marile secrete care dau aerul exotic al amenajării sunt accentuarea luminozității prin folosirea oglinzilor.

Mobila este în stil modern, dar cu ajutorul unor piese de mic mobilier și accesorii practice în stil glamour, capătă un aer romantic, cald, de altădată. Designerii House Line au optat pentru canapea și pat tapițat din piele ecologică, ținând cont de temperaturile zonei și de nevoia de întreținere cât mai ușoară a acestor mobile. În schimb, noptierele sau consola sunt piese aproape extravagante, pline de strălucire și grijă la detalii. Nefiind o casă cu suprafață foarte mare, livingul a fost valorificat la maximum prin folosirea unor rafturi de perete pe post de bibliotecă.

La atmosfera de vacanță contribuie din plin accesoriile, atât cele textile, cât și cele decorative. De menționat că mobilierul a fost achiziționat din stocurile comercianților din Tenerife, nu este mobilierul unicat sau realizat pe comandă, și totuși rezultatul este unul încântător.

House Line are biroul de lucru în București și este condus de Aurelia Filip, designer și lector de cursuri de design. Specializarea este în amenajări de tip HoReCa, dar în portofoliul companiei se regăsesc și numeroase proiecte rezidențiale.

 +6 www.houseline.ro +6 www.houseline.ro +6 www.houseline.ro +6 www.houseline.ro +6 www.houseline.ro


Stil de amenajare spectaculos în magazinele Diana Șucu

Trei dintre brandurile Diana Șucu, recunoscute pentru stilul american de mobilier, s-au redeschis la finalul stării de urgență, și nu oricum. Au beneficiat de noi amenajări, menite să compenseze parcă perioada de inactivitate în magazine.

 +4
Ethan Allen, Caracole și Bernhardt au fost reamenajate postCovid-19/Selectdesign.ro
  |  

E vorba de cele trei showroom-uri  Ethan Allen, Caracole și Bernhardt, din Băneasa Shopping City, deținute de Diana Șucu, reamenajate spectaculos, cu ajutorul noilor colecții de mobilă, pline de piese asemenea unor mici opere de artă. Conceptul este eleganța plină de confort, tipic americană, acest stil de bogăție a detaliilor combinată cu accente de o simplitate clasică. Culorile care predomină sunt odihnitoare pentru ochi – pasteluri și nuanțe de nude tare plăcute.

„Canapele, fotolii și saltele în care te simți ca în puf, personalizate în funcție de nevoile și preferințele fiecăruia. De exemplu, în cazul canapelelor și fotoliilor clientul are posibilitatea să aleagă nu doar tapițeria, ci și finisajul lemnului și umplutura: puf, arcuri etc.”, se arată în comunicatul de presă al brandurilor Diana Șucu.

Eleganța designului e completată de calitatea materialelor folosite la care se adaugă furniruri exotice, finisaje rare și elemente de feronerie ce asigură unicitate fiecărei piese în parte.

Important: în ciuda stilului clasic american, piesele sunt adaptate nevoilor  omului modern și gadgeturilor din viața lui: „Veți rămâne fascinați de funcționalitatea mobilierului american. Poate fi vorba de o noptieră cu lumini incluse, prevăzută cu sistem de încărcare a diverselor gadget-uri, sau care dispune de un element de design pe care nu vă așteptați să-l vedeți în acest context, precum un sertar cu căptușeală din material textil”, se arată în comunicatul de presă.

Și pe lângă un stil glamour, în showroom-urile Ethan Allen, Caracole și Bernhardt vă mai așteaptă ceva: reduceri de preț de până la 40%. +4 www.selectdesign.ro Stil glamour în showroom-ul Bernhardt by Diana Șucu  +4 www.selectdesign.ro Amenajare de dining propusă în magazinul Caracole by Diana Șucu  +4 www.selectdesign.ro Confort și eleganță - propunerea postCOVID-19 în magazinul de mobilă Ethan Allen