logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Ajusto – servicii de amenajări interioare

O afacere în creștere, Ajusto face parte din trustul ENGIE România și asigură servicii de amenajări interioare și curățare mobilier. Tocmai și-au extins gama de servicii, trecând în segmentul business. 

ajusto-5520
Servicii de amenajări interioare, extinse la segmentul business/Ajusto.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  23 Iulie 2020

Ajusto oferă începând cu această lună servicii de amenajări interioare inclusiv pentru spații comerciale și spații de cazare în regim hotelier și non-hotelier. Decizia a venit ca urmare a triplării cifrei de afaceri în 2019.

“În contextul unui deficit de meșteri pe piață, putem să oferim, prin intermediul echipelor noastre, servicii profesioniste pentru amenajarea și modernizarea diveritelor tipuri de spații. Am atacat de curând și segmentul B2B deoarece am identificat în piață atât necesitatea de a lucra cu meșteri pricepuți, cât și aceea de a superviza managementul întregii lucrări, de la stadiul de proiect până la darea în funcțiune de către personal calificat. Sperăm să ne bucurăm de încrederea clienților noștri și pe acest segment, așa cum s-a întâmplat și în cazul segmentului rezidențial.”, a declarat Iulian Maxim, project manager Ajusto.

www.ajusto.ro

Proiecte, tot mai multe proiecte
Practic serviciile oferite prin platforma Ajusto acoperă atât lucrările de construcție, finisaje în sine cât și aspectele legate de instalarea aparaturii electrocasnică și chiar curățenie.

Montare electrocasnice, instalații electrice, finisaje indoor și outdoor, tâmplărie PVC, compartimentări cu pereți de sticlă, reparații instalații sanitare – toate acestea se regăsesc în serviciile AJusto pentru persoane fizice dar și persoane juridice.

Un serviciu de luat în considerare: curățarea mobilierului, în special a canapelelor și fotoliilor, fie că sunt din materiale textile sau piele. „Curățarea canapelelor din material textil se face cu sistem profesional de injecție-extracție și detergenți cu spumare redusă și uscare rapidă. Se curăță atât pernele care aparțin canapelei, corpul canapelei iar în cazul celor extensibile curățarea se face și în interiorul canapelei:, se arată pe site-ul Ajusto.

În serviciul de curățare intră și curățarea saltelelor, pe ambele părți, și îndepărtarea petelor, prafului și acarienilor.
„Principalul target este reprezentat de familiile tinere (25-34 de ani, urmat de segmentul 35 – 45 de ani), care apelează la Ajusto atunci când își achiziționează o locuință nouă”, conform project managerului Ajusto.

www.ajusto.ro

Despre Ajusto
Ajusto, un proiect antreprenorial lansat în 2016 de ENGIE Romania, este o platformă online pentru servicii integrate de amenajare a locuinței, curățenie, reparații, precum și instalații sanitare și electrice. De curând, Ajusto a intrat și pe segmentul business, oferind servicii la cheie de amenajări interioare.

 

Publicitate