logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Franci – îți repară mobila de acasă

De câte ori vi se strică o piesă de mobilier ce faceți? O aruncați și luați alta sau încercați să o reparați? Prima variantă pare cea mai simplă dar sunt și cazuri în care a doua variantă vă e mai pe plac. Dar cine mai repară astăzi mobilierul?

franci-5515
 Atelier de mobilă la comandă și... reparații/Franci.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  22 Iulie 2020

Am descoperit un atelier de mobilă pe comandă care oferă totuși și alte servicii conexe – repară mobilierul vechi. E vorba despre Franci, un atelier de mobilă din București, cu showroom deschis pe Șoseaua Viilor. Sunt specializați în mobilier pe comandă, lucrând în special cu materiale accesibile precum pal melaminat. Se pricep să realizeze mobilier pentru toate încăperile casei, astfel că au clienți pentru mobilă de dormitor, living, bucătărie și camera copilului.

Dincolo de executare mobilă la comandă, mai și recondiționează piese de mobilă la cerere. Aici sunt incluse mai multe servicii – întreținere mobilier, înlocuiri elemente mobilier, înlocuire accesorii pentru mobilă, reglaje de diverse feluri pentru mobilă, montaj mobilier și reparații mobilier. Printre clienții atelierului Franci în ce privește reparațiile de mobilier se numără și deținători de mobilier comercial, cafenele, birouri sau cluburi.

www.franci.ro
www.franci.ro

Echipa atelierului Franci poate fi contactată atât la telefon, cât și pe mail. Apelurile telefonice sunt deschise în program special, de la orele 8:00 dimineață până seara la 23:00. Sunt mai multe avantaje pe care atelierul Franci le oferă potențialilor clienți: plata cu cardul chiar la domiciliu și chiar plata în rate.
„Suntem o echipă tânără și venim în întâmpinarea clienților cu idei și soluții pentru orice tip de spațiu”, se arată pe site-ul Franci.

Publicitate
Publicitate