logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Un dormitor pe comandă, în stil hygge

Ați auzit de conceptul Hygge? Este un termen scandinav ce definește o stare de bine, de relaxare și o întoarcere către sine, departe de gadgeturi, aglomerație și prea mult spirit modern. Pe de altă parte, este și denumirea unui atelier de mobilă din București.

hygge_concept-5523
 Concept nou în România/Hygge-concept.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  25 Iulie 2020

Este vorba despre un atelier de mobilă la comandă – proiectare și executare – deschis în plină stare de urgență pe fondul pandemiei de COVID-19. Din fericire, afacerea a început totuși bine, cu câteva proiecte interesante duse la capăt sau în curs de finalizare. Cel mai interesant dintre aceste proiecte este un dormitor matrimonial realizat în cel mai pur stil hygge.

Dormitorul comandat la Hygge Concept este unul minimalist, atât ca funcționalitate, cât și ca design. Patul este un model mai puțin obișnuit pentru România, are toate elementele unui pat clasic, adică tăblie și noptiere, dar și câteva elemente menite să valorifice suprafața dormitorului într-un mod inedit. Vorbim de un pat pe platformă, amintind de paturile japoneze, dar ceva mai înalt. Salteaua este parțial îngropată, iar în jurul ei rămâne spațiu suficient de folosit ca banchetă pe timpul zilei. Platforma dispune de spații numeroase pentru depozitarea cărților, revistelor, pernelor, cutiilor etc. Designul continuu al patului care reprezintă o singură piesă cu mai multe elemente – tăblie, noptiere, somieră – este un model mai puțin întâlnit în casele românilor, dar binevenit, prin atmosfera de ordine și cursivitate pe care o impune.

www.hygge-concept.ro
www.hygge-concept.ro

În același stil de mobilier, dormitorul este completat și cu o comodă tv, de asemenea cu un design mai puțin obișnuit – întrerupt la mijloc, ca un joc al formelor.  Depozitarea se realizează prin sertare cu sistem de închidere/deschidere invizibilă, prin apăsare, și două dulapuri cu ușă, ceea ce contribuie la stilul hygge, natural, simplu, cursiv și încăpător.

www.hygge-concept.ro
www.hygge-concept.ro

În funcție de cerințele și bugetul fiecărui client în parte, atelierul Hygge Concept folosește materiale precum lemnul, PAL-ul și MDF.

Publicitate