logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Apartament amenajat superb de Mihaela Cetănaș

Atunci când vine vorba de amenajarea casei, orice român consideră că bugetul reprezintă cheia succesului. Ei bine, nu. Cunoștințele și creativitatea celui care se va ocupa de amenajare sunt adevăratele atuuri ale unui proiect care să-și merite banii. Adică important este ca amenajarea interioară să intre pe mâna profesionistului: designerul de interioare. 

vechiul_balcon-3296
Un apartament de patru camere din Tîrgu-Mureș a fost dat pe mâna unui specialist, designer Mihaela Cetănaș, iar rezultatul este acesta: armonie, echilibru, confort.
Publicitate
Andreea Chiru  |  20 Aprilie 2018

Și unde mai pui că atunci când apelezi la un profesionist ai să ajungi la concluzia că poți cumpăra mobilă la prețuri accesibile, fără ca amenajarea în sine să aibă de suferit – dimpotrivă. Ca argument, vă prezentăm un proiect semnat de Mihaela Cetănaș, designer de interioare din Tîrgu-Mureș.

Este vorba despre apartamentul unui cuplu fără copii, ce locuiește în Tîrgu-Mureș. De asemenea, firma de mobilă pe comandă este din același oraș – Modelart. Designerul de interior este pasionat inclusiv de conceperea pieselor de mobilier în sine, pentru a putea livra clientului o amenajare cât mai originală și armonioasă, unitară.

Concept: o locuință privată contemporană, caracterizată de dragostea pentru tradiție și nevoia unui spațiu cât mai sănătos – materiale pe cât posibil eco, care să nu atragă și rețină praful, ușor de întreținut, naturale. Ca stil s-a optat pentru stilul minimal, cu accent pe lumina zilei și dorința unei amenajări cât mai deschise, care să permită libera circulație a aerului și luminii. S-a răspuns nevoilor zilnice de socializare și de viață privată a unui cuplu orientat spre o viață tihnită.

Cezar Buliga
Biroul s-a amenajat în stil clasic românesc, cu birou din lemn și scaun directorial. Biblioteca din spatele biroului are însă un design modern, prin felul în care sunt asamblate polițele.

Materiale: o serie de ateliere de designeri români accesorizează apartamentul într-un stil cât mai românesc posibil: ceramică Horezu, textile Dare to Rug, artă grafică Gap Art. Lemnul și piatra sunt principalele materiale pe care se sprijină punerea în practică a acestui proiect. Paleta cromatică se compune din culori neutre, ce permit evidențierea mobilierului unicat, conceput și proiectat de Mihaela Cetănaș.

Cezar Buliga
Baia este micuță, dar elegantă, prin folosirea nuanțelor de gri pastel în combinație cu nuanța deschisă a lemnului

Cezar Buliga
Bucătăria își pune în valoare suprafața generoasă, fiind acoperite cele trei nevoi esențiale – depozitare, preparare hrană, luat masa. 

Cezar Buliga
Dormitorul întărește atmosfera de casă tihnită a acestui apartament. Folosirea textilelor grele contribuie vizual și auditiv la senzația de pace a casei, în care domnește o ordine desăvârșită, fără a inspira totuși sobrietate.

Cezar Buliga
Dulapul înalt până în tavan este foarte practic ca mărime, speculând la maximum spațiul de depozitare a hainelor.

Cezar Buliga
Spațiul, de regulă anost, al holului având de-o parte și de alta cele cinci încăperi a fost transformat într-o oază intimă de relaxare sub forma unei zone de citit, la lumina zilei, sub fereastră.

Cezar Buligac
Două fotolii de formă, dimensiune și culoare diferite în living, pentru a sta de vorbă cu prietenii.

Cezar Buliga
Iată și zona pentru nevoia petrecerii timpului cu o carte în mână sau la televizor.

 

Publicitate