logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Polygon – o bibliotecă atipică

Atunci când vrei să-ți transformi locuința într-una modernă și spectaculoasă, tot ce trebuie să faci e să cauți acel gen de mobilier cu forme reinventate. Pe plan internațional, designul de mobilier a devenit un adevărat show al talentelor.

polygon-3297
Cu Polygon, posibilitățile de amenajare a livingului devin și mai creative/Made.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  23 Aprilie 2018

Polygon este o bibliotecă pentru living, cu un design neașteptat. Polițele sunt de formă hexagonală, ceea ce face ca în ansamblu această piesă de mobilier să amintească de structura unui fagure de miere. Este însă confecționată din lemn de frasin, deși există și o variantă cu polițe metalice.

www.made.com

Polygon reprezintă creația designerului Luka Stepan, un talentat creator de produse pentru casă, răsplătit la nivel internațional cu mai multe premii. Biblioteca Poygon a fost inspirată de nevoia omului modern de a ieși în evidență la el acasă, cu piese de mobilier atipice, dar perfect funcționale.

www.made.com

Dimensiunile acestei biblioteci Polygon sunt: înălțime 150 cm și lățime de 140 cm. Fiecare poliță are o adâncime generoasă de 32 cm. Pot fi amplasate atât cărți, cât și obiecte decorative. Stilul bibliotecii Polygon este cel retro, dar cu accente industriale. Luka Stepan a realizat mai multe variante ale bibliotecii Polygon, diferite sub aspectul finisajului: din lemn de nuc, în mai multe nuanțe – alb sau gri.

Publicitate
Publicitate