logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Antonio Lupi – chiuvete aproape invizibile

Nu-i așa că v-ați săturat de monotonie în baie? După ce că băile sunt și așa cele mai mici încăperi dintr-o locuință, nici nu se poate inova prea mult într-un asemenea spațiu. Și totuși, în afara țării sunt create chiuvete dintre cele mai spectaculoase ca design și dimensiune.

antonio_lupi-3304
Chiuvetele viitorului, atât de atipice că nu mai știi dacă sunt chiuvete sau altceva/Salonemilano.it
Publicitate
Andreea Chiru  |  24 Aprilie 2018

Antonio Lupi Design a prezentat la ediția 2018 a iSaloni Milano o colecție de modele pentru chiuvete de baie absolut spectaculoasă. De la culoare la formă și dimensiune, totul a impresionat, asigurând parcă un alt soi de viitor băilor din toată lumea. Vă prezentăm câteva dintre cele mai interesante modele de chiuvete de la Antonio Lupi Design!

www.salonemilano.it
Atlante by Antonio Lupi Design

Atlante este un model de chiuvetă inspirată de artă greacă străveche a colonadelor. Forma extrem de înaltă, rotundă și suplă duce cu gândul la o splendidă fântână, dar avem de-a face cu o „simplă” chiuvetă din marmură albă.

www.salonemilano.it
Batigia by Antonio Lupi Design

Batigia este o chiuvetă cu adevărat de ordinul invențiilor SF – o chiuvetă integrată peretelui. Chiuveta constă într-o simplă fantă din sticlă transparentă, care pe timpul cât nu se folosește se pliază și rămâne ascunsă în zidul băii.

www.salonemilano.it
Calice by Antonio Lupi Design

Calice este acel tip de chiuvetă invizibilă, perfect ascunsă cromatic zidului băii. Se pornește de la un model clasic, tradițional de chiuvetă cu picior, dar designul rescrie formele, astfel că acest picior pare scos înainte prin perete.

www.salonemilano.it
Silenzio by Antonio Lupi Design

Silenzio are o denumire care își trădează sursa de inspirație. Această chiuvetă duce la obținerea unei atmosfere de liniște totală în baie, printr-un design ingenios. Se montează în peretele băii și există posibilitatea de a fi vopsită în culoare zidului, pentru ca vizual să devină o prezență invizibilă.
 

Publicitate