Soluții estetice pentru încălzirea terasei

Balconul sau chiar spațiul amenajat în jurul casei pot fi folosite până toamna târziu, cu condiția să fie vremea frumoasă. Ori să achiziționezi unul dintre dispozitivele tot mai cochete pentru încălzire în spații outdoor.
 

 +6
Dispozitive de încălzire în spațiile exterioare/Semineebio.ro
  |  

Haideți să vedeți câteva invenții smart, denumite șemineuri portabile, pe cât de practice, pe atât de elegante. Au forme și dimensiuni pentru orice gusturi, și se integrează atmosferei outdoor indiferent că sunt amplasate direct în spațiul verde al curții sau într-un balcon deschis.

 +6 www.pefoc.ro
Șemineul Patio este un încălzitor pe gaz, ideal pentru terasă sau grădină. Nu emite sunete sau miros în timpul funcționării. În schimb, te uiți la flacăra lui fascinat și te simți perfect.

 +6 www.pefoc.ro

 +6 www.pefoc.ro
Șemineurile sunt create inclusiv sub formă de foc de tabără, iar cei de la Semineebio.ro le comercializează în două variante – pentru masă, respectiv pentru amplasat în iarbă. Au un design plăcut, simplu și minimalist, ce le permite să contribuie la atmosfera plăcută fără a atrage atenția ostentativ.

 +6 www.nswpeace.org
Mai există și varianta așa-ziselor focuri de tabără cu aspect rustic, mai puțin stilizate și care trezesc parcă nevoia de a sta în jur și a frige niște carne. Recipientele pentru focul de „tabără” pot fi prelucrate din fier, aluminiu sau inox. Multe modele dețin și un capac deasupra, din sârmă împletită, astfel încât flacăra să nu aibă posibilitatea de a se extinde.

 +6 www.ristochef.ro
Încălzitorul Kaliente este și mai special – este integrat unei piese de mobilier. Aceasta înseamnă că în loc să încălzească aerul din jur, sunt încălzite obiectele și persoanele din raza de acțiune a aparatului.


Cum înfrumusețezi ușa și ferestrele?

Pentru că se poartă personalizarea locuințelor, un producător de mobilă și accesorii de lemn din România ne propune ceva nou: ancadramentul pentru uși și ferestre. Se pleacă de la ideea clasicului ancadrament de pat, numai că de data aceasta rolul este pur estetic.

 +7
O nouă modalitate de personalizare a ușilor și ferestrelor: ancadramentul/Lemn-rustic.weebly.com
  |  

Producătorul se numește Lemn Rustic și este din Dâmbovița. Gama de produse este foarte variată, pornind de la decorațiuni pentru casă până la mobilă și accesorii pentru outdoor. Lemn Rustic reprezintă un atelier de tâmplărie în cadrul căruia se execută mobilă și accesorii la comandă. Dincolo de modelele propuse, clienții au posibilitatea să vină cu propriile modele de mobilier și accesorii indoor și outdoor.

 +7 www.lemn-rustic.weebly.com

 +7 www.lemn-rustic.weebly.com

 +7 www.lemn-rustic.weebly.com
Noi vă prezentăm azi ancadramentele pentru ferestre și uși propuse de cei de la Lemn Rustic. Ideea este foarte simplă, inovația constând în ideea de a personaliza la maximum elemente ale casei mai puțin personalizate de regulă – ferestrele și ușile. Ancadramentele se execută din lemn masiv și sunt disponibile atât pentru ușile de interior, cât și cele de exterior. Există o gamă tare variată de modele, atât pentru ferestre, cât și pentru uși, iar clienții pot decide asupra modelului în funcție de stilul de amenajare al casei – rustic, clasic sau modern.

 +7 www.lemn-rustic.weebly.com

 +7 www.lemn-rustic.weebly.com
În ce privește ferestrele, Lemn Rustic propune nu doar ancadramentele cochete, ci și obloanele false, realizate cu aceleași modele precum ancadramentele și la prețuri accesibile – 120 de lei setul. Sunt, de asemenea, din lemn masiv, lăcuite și ornamentate cu diverse elementele decorative. Merită încercat!

 +7 www.lemn-rustic.weebly.com


Top 3 mobilă pentru iubitorii de animale

Pentru orice piesă de mobilier, sursa de inspirație a designului este cea mai importantă. Kenneth Cobonpue a decis să ofere de-a lungul timpului iubitorilor de animale o colecție de mobilier care să fie pe cât de confortabilă, pe atât de inedită.

 +4
Kenneth Cobonpue - piese de mobilier în formă de animale
  |  

Vă prezentăm în continuare trei exemple de piese de mobilier futuriste, spectaculoase și perfect funcționale. Fiecare este inspirată de câte o vietate din mediul natural.

 +4 www.kennethcobonpue.com Babar - birou în formă de elefant
Babar este unul dintre cele mai neobișnuite modele de birou din lume. Are forma și aproape și dimensiunile unui elefant, dar funcțiile unui produs office tradițional. Babar a fost conceput ca o împletitură din ratan, care să imite textura pielii de elefant. Dispune de sertare cu rol de depozitare, și de blat de lucru, din lemn.

 +4 www.kennethcobonpue.com Peacock - un fotoliu ultraelegant
Peacock reprezintă o reinterpretare a fotoliului cu rol de vedetă. Sursa de inspirație: frumusețea și grația unui păun, transpuse sub forma unui spătar înalt și răsucit de așa manieră încât duce cu gândul la coada impresionantă a acestei păsări. Finisajul este o combinație discretă de albastru și verde, iar materialul este ratanul. Acest fotoliu poate fi folosit indoor, cât și outdoor.

 +4 www.kennethcobonpue.com Clifford - măsuță de cafea și taburet într-o singură piesă
Clifford încheie acest top al pieselor de mobilă de la Kenneth Cobonpue, fiind o piesă multifuncțională. Inspirat de forma unui cățeluș prietenos, Clifford este în același timp taburet și măsuță de cafea – depinde numai dacă pui sau nu blatul de sticlă deasupra. Este o piesă de folosit aât indoor, cât și outdoor.
Ingenios, nu-i așa?
 


Noutate: piscină cu peisaje pictate

Pentru cei care au acasă o piscină oricât de mică sau de mare, avem noutăți interesante: s-a deschis în București un showroom cu faianță special creată pentru a da piscinelor un aspect cu totul nou. Faianța este pictată și se poate executa la dimensiunea cerută de client.

 +4
Personalizarea piscinei se face simplu cu ajutorul faianței pictate / Cameleonia
  |  

Magazinul de faianță pictată pentru piscină se cheamă Cameleonia și poate fi vizitat în București pe strada Smârdan. Sunt disponibile produse din ceramică pictată, special pentru înfrumusețarea și personalizarea casei, la exterior și interior. Faianța pentru gresie este totuși o noutate pentru țara noastră. Este vorba de plăcuțe la dimensiunea de 20x20 cm, faianță pictată manual în diverse decoruri ideale pentru o piscină. Întregul decor acoperă în varianta standard o suprafață de 120x80 cm, dar poate fi produs și pe dimensiunea cerută de client.

 +4 www.cameleonia.ro

 +4 www.cameleonia.ro
Unul dintre decorurile pentru piscină propus de Cameleonia este un peisaj subacvatic cu pești, un decor plin de culoare și veselie, care asigură piscinei private atmosfera de vacanță exotică. Stilul acestei tip de faianță este unul modern, pictura este pe suprafață perfect netedă, iar faianța este din cea clasică. Per total, Cameleonia pune la dispoziția clienților mai multe decoruri pe aceeași temă, variind însă combinația cromatică și elementele de desen. Este un mod simplu și de efect pentru a avea acasă o piscină unică.

 +4 www.cameleonia.ro


Mobilier din fier forjat, mai puțin obișnuit

Deși în ce privește inventivitatea producătorului de mobilă din România s-au spus atâtea lucruri de bine, tot mai reușește câte cineva să ne uimească. De data asta vă prezentăm un producător de mobilier din fier forjat ce a transpus în acest material dur mai multă imaginație decât alții.

 +4
Sofisticat, durabil, outdoor / Mobilierdinfier.ro
  |  

Mobilier din fier este denumirea sub care un producător de mobilier outdoor transformă această meserie în artă. Echipa de angajați lucrează piesele manual, folosind numeroase tehnici străvechi, păstrate de la generațiile înaintașe. „Tradiție și frumusețe” este deviza acestui producător din România.


Dar dincolo de calitatea execuției, demn de luat în seamă este designul la acest producător – transpunerea unor modele de mobilier tipic indoor în fier forjat. Iată la ce ne referim:
1.    Balansoar din fier forjat – elegant într-un stil clasic, este totuși genul de mobilier la care nu te aștepți să te întâmpine în grădină. Își găsește locul ideal inclusiv pe balcon, contribuind la crearea unei atmosfere de terasă romantică.

 +4 www.mobilierdinfier.ro Balansoar outdoor
2.    Bancă pentru mai multe persoane – ușor de integrat unui decor verde sălbatic. Dincolo de paleta bogată de culori în care poate fi executat acest model, inedită este forma circulară, special creată pentru a se potrivi în jurul copacilor sau stâlpilor de iluminat stradal.

 +4 www.mobilierdinfier.ro Bancă semicirculară
3.    Fotoliu retro – o demonstrație de bun-gust sub forma unui scaun de tip fotoliu, ce face petrecerea clipelor outdoor extrem de tihnite. Atenție la detaliile sculpturale neașteptate ce împodobesc această piesă de mobilier! Sunt de o eleganță clasică.

 +4 www.mobilierdinfier.ro Fotoliu... de grădină
Producătorul Mobilier din fier vă pune la dispoziție mult mai multe produse, toate realizate cu aceeași dragoste pentru frumos și calitatea materialelor. Vă recomandăm să aruncați un ochi inclusiv asupra jardinierelor și serelor de grădină urbană!