logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Soluții estetice pentru încălzirea terasei

Balconul sau chiar spațiul amenajat în jurul casei pot fi folosite până toamna târziu, cu condiția să fie vremea frumoasă. Ori să achiziționezi unul dintre dispozitivele tot mai cochete pentru încălzire în spații outdoor. 

semineuri_outdoor-3308
Dispozitive de încălzire în spațiile exterioare/Semineebio.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  25 Aprilie 2018

Haideți să vedeți câteva invenții smart, denumite șemineuri portabile, pe cât de practice, pe atât de elegante. Au forme și dimensiuni pentru orice gusturi, și se integrează atmosferei outdoor indiferent că sunt amplasate direct în spațiul verde al curții sau într-un balcon deschis.

www.pefoc.ro

Șemineul Patio este un încălzitor pe gaz, ideal pentru terasă sau grădină. Nu emite sunete sau miros în timpul funcționării. În schimb, te uiți la flacăra lui fascinat și te simți perfect.

www.pefoc.ro

www.pefoc.ro

Șemineurile sunt create inclusiv sub formă de foc de tabără, iar cei de la Semineebio.ro le comercializează în două variante – pentru masă, respectiv pentru amplasat în iarbă. Au un design plăcut, simplu și minimalist, ce le permite să contribuie la atmosfera plăcută fără a atrage atenția ostentativ.

www.nswpeace.org

Mai există și varianta așa-ziselor focuri de tabără cu aspect rustic, mai puțin stilizate și care trezesc parcă nevoia de a sta în jur și a frige niște carne. Recipientele pentru focul de „tabără” pot fi prelucrate din fier, aluminiu sau inox. Multe modele dețin și un capac deasupra, din sârmă împletită, astfel încât flacăra să nu aibă posibilitatea de a se extinde.

www.ristochef.ro

Încălzitorul Kaliente este și mai special – este integrat unei piese de mobilier. Aceasta înseamnă că în loc să încălzească aerul din jur, sunt încălzite obiectele și persoanele din raza de acțiune a aparatului.