logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Frontal – bibliotecă pentru un living șic

Nevoia de schimbare ne însoțește adesea și în ce privește mobilierul de acasă. Cu o experiență de peste 20 de ani pe piața românească a mobilei, Elvila propune un model de bibliotecă în stare să dea livingului o nouă înfățișare fără costuri exagerate.

elvila_frontal-3313
Biblioteca Frontal te provoacă la schimbări în living/Elvila.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  26 Aprilie 2018

Biblioteca Frontal este soluția Elvila pentru cei ce doresc să schimbe atmosfera din living, întinerind-o ca-n povești. Acest corp de mobilier joacă rolul vedetă în încăperea de zi, atât prin design, cât și prin caracteristici cromatice. Biblioteca Frontal de la Elvila se compune din mai multe module, cu rol de depozitare discretă și expunere, amplasate într-un mod creativ și vesel.

Cele două corpuri laterale sunt de tipul dulapurilor suspendate, iar Elvila ne propune suspendare inegală, pentru a obține un efect tineresc și proaspăt. Aceste două corpuri sunt prevăzute fiecare cu câte o mică vitrină și spații de depozitare închise. Corpul principal al bibliotecii Frontal de la Elvila este comoda tv, în stil clasic, elegant, de asemenea prevăzută cu spații închise și deschise de păstrare a lucrurilor.

Ansamblul bibliotecii Frontal de la Elvila dispune și de o poliță generoasă, pe care pot fi așezate obiecte decorative personalizate. Toate modulele bibliotecii au finisaj alb și sunt realizate din pal melaminat. Mânerele metale au finisaj lucios.

Pont: pentru ca biblioteca Frontal de la Elvila să fie perfect pusă în valoare, vă sugerăm amplasarea pe un perete accent, adică vopsit într-o culoare puternică. Succes!
 

Publicitate
Publicitate