logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobilier de living pentru doamne

Cele mai multe dintre femei își doresc să iasă în evidență nu doar cu propriul aspect plăcut, ci și cu locuințele în care trăiesc. Special pentru doamne, o serie de designeri internaționali tind să creeze mobilier adaptat feminității și nevoii de confort ce protejează.

Stand: tommy m, Halle 11.3
O invitație de a sta acasă în zilele în care toată lumea iese/Imm-cologne.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  01 Mai 2018

Vă prezentăm trei modele de mobilier pentru living care transformă ziua de 1 mai într-o invitație de a te bucura de propria locuință. Cuvintele-cheie ale acestor piese sunt culoarea, designul și… prețul.

Verpan

Stand: Verpan, Halle 2.2

Acest scaun ia perfect forma corpului uman, lăsând impresia unei piese de mobilier de-a dreptul feminine. Să fie culoarea, să fie modelul tapițeriei, să fie impresia de suplețe și grație? Greu de spus! Dar e clar că acest scaun de la Verpan se potrivește doamnelor și domnișoarelor, nu persoanelor de sex masculin. Îl vom vedea probabil chiar și în birourile celor mai șic femei de afaceri din lume.

Ligne Roset

Stand: ligne roset, Halle 11.3

Roz. Varietate. Acest model de canapea de la Ligne Roset este pentru persoanele de sex feminin care adoră culoarea roz și au mereu nevoie de ceva nou. Canapeaua este complet roz și se compune, de fapt, din trei module de amplasat fie una în continuarea alteia, pentru serile cu prietenii, fie una în fața alteia pentru nopțile pasionale.

Tenzo

Stand: tenzo, Halle 7

Poate îți place catifeaua la nebunie și nu-ți poți lua mâinile de pe ea. Atunci scaunul Lex Chair de la Tenzo e pentru tine! Designul recomandă acest model de scaun zonei de dining, dar faptul că este tapițat cu catifea de cea mai bună calitate îi câștigă un loc în living. Poate chiar în dormitor! Lex Chair e disponibil în trei nuanțe de culori metalice.
 

Publicitate