logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Gian Paolo Venier – mobilier inspirat de călătorii

Gian Paolo Venier este un designer apreciat la nivel internațional pentru inspirația cu care combină experiențe din timpul călătoriilor în colecții de mobilier și accesorii pentru casă. De la corpuri de iluminat până la design de canapea e doar un pas plin de imaginație.

gian_paolo_vernier-3322
Mobilă și accesorii inedite/Gian Paolo Vernier
Andreea Chiru  |  02 Mai 2018

Cuvintele cheie ale creațiilor sale sunt eleganță în spirit cosmopolit, materiale de supercalitate, combinații cromatice sofisticate și design adaptat fiecărui client în parte. Desigur, Gian Paolo Vernier colaborează cu cele mai de renume companii din lume, pentru care creează colecții dintre cele mai inedite.

Cu ocazia celui mai recent eveniment internațional de mobilă și accesorii, iSaloni Milano 2018, Gian Paolo Vernier a creat colecție de corpuri de iluminat LAGOON, ăn care sunt combinate două materiale specific italienești, dar aparent imposibil de combinat: pielea naturală și sticla de Murano. Forma corpurilor de iluminat din colecția LAGOON este cu totul neașteptată, surprinzând prin fluiditate și puterea de iluminare. Un detaliu interesant: corzi din piele naturală, sub forma unui accesoriu cool, menit să permită atârnarea lămpii în tavan.

www.gianpaolovenier.com

www.gianpaolovenier.com

Modelele colecției LAGOON de la Gian Paolo Vernier sunt două la număr – lampă de masă, respectiv lampă de tavan, ambele fiind disponibile în două variante tematice și de mărime.
Pe de altă parte, Gian Paolo Vernier surprinde în egală măsură și prin capacitatea de a crea confort vizual și fizic prin modele sale de mobilier pentru living. Colecția GRETA ne-a plăcut în mod deosebit – scaune și canapele cu aspect ultramodern, dar confort clasic. Sunt opt modele de scaune simple sau cu taburet, scaune de bar și canapele din materiale textile de cea mai bună calitate, pe cât de rezistente, pe atât de plăcute la atingere.
Îl salutăm pe Gian Paolo Vernier și îl așteptăm cu noi colecții elegante pentru case moderne.

www.gianpaolovenier.com

www.gianpaolovenier.com

 

Publicitate
Publicitate