logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

SPÄNST – Moda străzii și sporturile urbane ajung la IKEA

IKEA se lansează în lumea sporturilor, mai bine zis, a iubitorilor de sport. Cea mai nouă colecție a acestui brand este una limitată și se adresează oamenilor cu un stil de viață activ. Colecția se numește SPÄNST și e dedicată depozitării echipamentului sportiv.

IKEA_SP__NST_2-3324
Colecția SPÄNST de la IKEA e dedicată echipamentului sportiv și modului de depozitare
Publicitate
Andreea Chiru  |  03 Mai 2018

Creată în colaborare cu designerul Chris Stamp, creator de modă și director de creație al atelierului Stampd din LA, SPÄNST îți arată ce înseamnă să îți organizezi și să îți expui obiectele cele mai de preț. Așa încât această colecție este un mod prin care să îți dezvălui stilul de viață, să îl expui cu același spirit artistic și mândrie între patru pereți, așa cum faci și în exteriorul lor.

www.IKEA.ro

„Ideea din spatele colecției pentru IKEA a fost să ne reimaginăm felul în care un consumator mai tânăr, cu o conștiință estetică, își organizează garderoba și accesoriile acasă,” spune Chris despre colecție.
www.IKEA.ro

Colecția SPÄNST de la IKEA transferă textura materialelor sportive în medii diferite, între piese vestimentare basic și mobilier. Colecția include obiecte de depozitare statement, inspirate de betonul orașelor, natură și forme organice, precum o cutie de pantofi transparentă (99 lei), un suport de haine (599 lei) și un dulap din mesh (799 lei). Mai mult, SPÄNST aduce și câteva produse noi, poate neașteptate – tricouri, șepci și hanorace (de la 19,9 lei, la 79,9 lei), primul skateboard IKEA (299 lei) și un coș de baschet (149 lei). Aceste produse exclusive vin în stocuri foarte limitate, de câteva produse.

Publicitate
Publicitate