logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Blum: cum deschizi sertarul fără să pui mâna pe el

Complet absorbită de gătit vrei între timp să faci loc pe suprafața de lucru, aruncând cojile legumelor curățate. Cum ai ajuns cu cojile în fața extragerii în care se află gălețile de gunoi, începe jonglatul pentru a o deschide. Când ai mâinile ocupate, să deschizi prin metoda obișnuită este dificil, ca urmare vor rămâne mânere și fronturi murdare. Blum vine cu o soluție.

www.blum.ro
Magie în bucătărie. De la Blum!
Publicitate
Andreea Chiru  |  04 Mai 2018

De acum extragerea pentru gunoi poate fi deschisă fără efort și comod: cu SERVO-DRIVE uno, susținerea electrică a deschiderii. Pentru aceasta, este suficientă o ușoară atingere a frontului cu genunchiul, piciorul sau șoldul. Iar confortul dorit este completat de funcția de amortizare BLUMOTION, care asigură permanent o închidere lină și fără zgomot a extragerilor.

www.blum.ro

Grație protecției integrate la rezemare, deschiderea fără intenție a sertarului este imposibilă. Te poți rezema relaxat de front, pentru că funcția electrică de deschidere se declanșează doar prin apăsare sau tragere scurtă.

Deosebit de practic este faptul că montarea setului individual premontat se realizează simplu și repede. Fără a fi nevoie de măsurare și găurire, setul SERVO-DRIVE uno este ideal și în cazul instalării ulterioare.
SERVO-DRIVE uno aduce satisfacție și în privința consumului de curent –în poziția stand by, consumul de 1.7 kWh pe an este unul deosebit de mic.

Având în vedere că locul de montare este sub chiuvetă, SERVO-DRIVE uno  are integrată o protecție contra picăturilor de apă, în caz că se întâmplă vreodată să picure apă în dulap.

Publicitate
Publicitate