logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Apium Wood – uși din lemn pe comandă

Înființată cu circa zece ani în urmă, Apium Wood funcționează în domeniul amenajărilor interioare ca furnizor de uși și scări din lemn în special. Fabrica se găsește în Bacău, iar în cadrul showroomului sunt expuse modele într-o gamă foarte variată. Totuși, un singur stil se impune: cel clasic.

apium1-6687
Producător de uși clasice, cu tehnologie modernă./Apiumwood.ro 
Publicitate
Andreea Chiru  |  07 Iunie 2022

O amenajare interioară originală are nevoie nu doar de mobilă la comandă, ci și de uși la comandă. În colecțiile Apium Wood se regăsesc modele dintre cele mai variate, fabricate cu tehnologie modernă, dar respectând designul clasic, uneori clasic reinterpretat. Iar cel mai clasic element este însuși materialul de fabricație: lemnul. Ușile Apium Wood, indiferent de model, sunt prelucrate din lemn din diverse esențe – stejar, tei și frasin, făcute să dureze și mai ales să contribuie estetic la obținerea unui efect de confort și eleganță.
Producția se bazează pe două tipuri de uși la Apium Wood: ușile clasice din lemn, respectiv ușile glisante.

Avantaje uși din lemn:
–    rezistență în timp
–    aspect clasic
–    calitate
–    nu se demodează

www.apiumwood.ro

Avantaje uși glisante:
–    valorificarea spațiului din hol sau încăperea pe care o separă
–    utilizare foarte simplă
–    tehnologie modernă
–    se instalează rapid

www.apiumwood.ro

În cadrul Apium Wood din Bacău, ușile din lemn sunt finisate cu uleiuri naturale și sunt prevăzute cu toc, pervaz, feronerie. În costul ușii intră și serviciile de transport și montaj. Pentru o ușă din lemn realizată pe comandă, prețul începe de la 2400 de lei și crește în funcție de design, dimensiuni și alte cereri speciale.

„Toate produsele noastre sunt făcute din elemente naturale, începând de la lemn și continuând cu baițurile și lacurile pe care le folosim. Finisajele sunt profesionale, marca RENNER by Kroncolor. Apium Wood este membru al clusterului din domeniul lemnului Pro Wood, al cărui scop este susținerea întreprinderilor din domeniul exploatării forestiere, din industria semifabricatelor din lemn şi industria mobilei.” – se arată pe site-ul Apium Wood.

www.apiumwood.ro
www.apiumwood.ro

Publicitate