logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

SDHouse – fotolii de exterior, de lăsat afară tot anul

Dacă ai spațiul curții sau al terasei mulțumitor de mare, de ce te-ai limita la niște scaune outdoor în loc să alegi fotoliul de exterior? Anul acesta se poartă relaxarea și confortul mai mult ca niciodată, iar cei de la Scandinavian Design House dispun în portofoliul lor de câteva modele care să-ți ia ochii. Le poți lăsa afară indiferent de anotimp.

fotoliu_sdh-6693
O piesăpentru deplinărelaxare sub cerul liber./Sdh.ro 
Publicitate
Andreea Chiru  |  07 Iunie 2022

Mobilierul outdoor se fabrică mai nou cu mare grijă nu doar pentru aspectul pe care-l oferă spațiului dinafara casei, ci și pentru rezistența la condiții meteorologice vitrege. Pe scurt, ce faci cu mobilierul outdoor atunci când plouă – alergi să-l tragi în casă ori să-l acoperi cu ceva? Nu, acestea nu mai sunt opțiuni. De acum, acest tip de mobilier se fabrică din materiale menite să reziste fără probleme și în ploaie sau sub puterea razelor de soare oricât de puternice.

www.sdhouse.ro
Cane-Line Nest este un astfel de fotoliu exterior de la SDHouse. Îl poți lăsa în curte de-a lungul întregului an, fără ca umiditatea să-l deterioreze. Nu se decolorează la soare, nu se deformează sub ploaie. Și asta în ciuda aspectului fragil, din ratan împletit. Nici tapițeria nu se strică, poate fi lăsată afară indiferent de anotimp. Ca design, acest fotoliu exprimă stilul danez în forma lui cea mai specifică, având un aspect simplu, minimalist și o funcție al cărei accent cade pe nevoia de confort.

www.sdhouse.ro
Cane-Line Peacock face parte din aceeași categorie a mobilierului de exterior rezistent la orice anotimp. Arată mai degrabă ca un fotoliu de casă, cu accente office, datorate sistemul de picior rotativ ce permite să te întorci după soare – cum s-ar zice. Are forma unui culcuș căptușit în care să te poți așeza comod și se rotește la 360 de grade. Designul îl recomandă atât pentru spațiile private, cât și în industria hotelieră.

www.sdhouse.ro
Cane-Line Endless Soft de la SDHouse reprezintă un alt model, dar cu aceleași beneficii: se poate lăsa în aer liber de-a lungul întregului an, fără riscul deteriorării. Este o piesă incredibil de confortabilă, tipic scandinavă ca formă, pe care o împrumută de la fotoliul de interior deja consacrat pentru mobilierul de tip scandinav. Spătarul înalt și curbura de la bază garantează o poziție nespus de odihnitoare, recomandând acest model tuturor celor dornici să petreacă ore în șir sub cerul liber. Materiale: lemn de tec și împletitură de răchită.

„Cane-line este un brand care prețuiește materialele durabile și nu face compromisuri nici cu calitatea, nici cu confortul. În plus, Cane-line crede că trebuie să vă bucurați de viața în aer liber relaxându-vă în mobilierul dvs. și nu petrecând prea mult timp pentru întreținerea acestuia.” – se arată pe site-ul SDHouse.
 

Publicitate
Publicitate