logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Aramis Feeling lansează saltele pentru energie

Realizate pe principiul unui design care să asigure un somn adânc și lipsit de dureri de spate, noile saltele Aramis Feeling sunt lansate în această toamnă sub un slogan marcat de originalitate: saltele care îți redau energia. În procesul de realizare a unui astfel de model s-a pornit și de la una dintre marile probleme ale somnului contemporan: stresul care îți provoacă insomnii. Aramis Feeling spune că a găsit rezolvarea.

Aramis Feeling lansează saltele pentru energie
Publicitate
Andreea Chiru  |  02 Octombrie 2023

Colecția conține trei modele de saltea, lansate la capătul a trei ani de cercetări și testare. Numele celor trei modele sunt, de asemenea, sugestive și bine alese: saltea Three Clouds, saltea Seven Sensation și saltea Blanc Soft Firm.

Three Clouds este o saltea în trei straturi gândită să transmită o senzație de scufundare ca într-un norișor de fericire. Practic, cele trei straturi sunt de diferite niveluri de fermitate, de la un strat moale la unul cu fermitate moderată și în fine cel de la bază asigurând rezistența necesară oricărei saltele. Este acoperită de o husă detașabilă pentru curățare oricât de des, având proprietăți anbacteriene și antifungice. Acest tip de saltea a fost proiectată pentru cei care doresc să îmbine confortul unui nivel de fermitate medie cu susținerea corectă a corpului pe timpul somnului.

Aramisfeeling.ro

Seven Sensation este un model de saltea Aramis Feeling creată după tehnologia celor șapte zone de fermitate diferită, în funcție de zonele corpului. Este un produs premium, realizat din spumă poliuretanică, spumă pentru confort și arcuri împachetate individual. Gradul de fermitate ridicat se îmbină armonios cu stratul de spumă, asigurând suport și în egală măsură senzație de confort. Producătorul o recomandă celor care suferă de dureri musculare sau ale spatelui.

 

Aramisfeeling.ro

Blanc Soft Firm este o saltea pentru cei care țin în mod deosebit la un stil de viață sustenabil, caracterizându-se pe o atenție sporită la materialele folosite, eco-friendly, cu zero emisii sau mirosuri. Tehnic, reprezintă o combinație de spumă memory și arcuri împachetate individual, fiind o saltea pentru cei care preferă confortul deplin pe durata somnului.

 

Aramisfeeling.ro

 

Toate cele trei modele de saltea de la Aramis Feeling au garanție de 25 de ani și pot fi testate acasă. le poți folosi 120 de zile ca să te asiguri că somnul tău s-a îmbunătățit.

Publicitate