logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobarta – paturi cu design economic

Când spui mobilă din lemn masiv te gândești la mobilier trainic, impunător. Dar am descoperit în colecția dedicată mobilei de dormitor de la Mobarta mai multe modele de pat care, deși realizate din lemn de stejar, transmit exact impresia opusă. Chiar furnizorul a găsit cuvântul potrivit pentru a le caracteriza: paturi cu design economic. Noi le-am spune paturi de lemn ultramoderne. Nu au cum să nu vă placă!

Mobarta – paturi cu design economic
Publicitate
Andreea Chiru  |  29 Septembrie 2023

Dacă simplitatea ar fi un stil de mobilă, paturile de la Mobarta l-ar reflecta cu fidelitate. Urmează să vedeți două modele remarcabil de simple ca formă, dar pe atât de pline de efect.

Patul Niels este disponibil în două variante: din lemn de fag, respectiv din lemn de stejar, personalizabil. Ne place mult acest model pentru originalitatea designului inspirată de farmecul materialului natural. Practic, constă într-o platformă de lemn cu grosime de 4 cm, așezată pe șase picioare tip butuc și cu o tăblie obținută sub forma unui capăt îndoit în sus al bazei. De mare efect și funcționalitate sunt cele două noptiere integrate patului Niels ca două mici aripioare ce străjuiesc salteaua. Acest model de pat este unul scund, cu picioare retrase, ducând la impresia de pat plutitor.

Mobarta.ro
Mobarta.ro

Patul Crystal de la Mobarta este o combinație îndrăzneață de elemente rustice și accesorii ultramoderne, îmbinate destul de armonios. Practic, cadrul din lemn de stejar masiv duce cu gândul la bușteni de cabană, dar se sprijină pe patru picioare late și subțiri, realizate din sticlă transparentă temperată. Sunt de mare efect vizual tocmai pentru că nu prea se văd, lăsând ca atenția să cadă pe robustețea cadrului din lemn. Ca tăblie s-a ales o soluție inedită: o tăblie tapițată, semănând cu o pernă lată, susținută de un braț nevăzut (metalic) atașat cadrului din lemn.

Mobarta.ro

 

Mobarta.ro

Ambele modele de pat Mobarta sunt disponibile pe mai multe variante de saltea matrimonială, de la cea mai îngustă (140×200), la cea mai lată mărime (200×200).

De reținut: transportul este asigurat de Mobarta în mod gratuit, oriunde în țară.

Publicitate