logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

imm Cologne 2024 – au început înscrierile la Pure Talents Contest

Următoarea ediție imm Cologne va sta sub semnul schimbării, în ton cu schimbările lumii noastre. Organizatorii au decis să imprime viitoarei competiții Pure Talents Contest un caracter actual, urmărind promovarea designului cu impact major asupra provocărilor de azi ale lumii. Până pe 16 octombrie sunt deschise înregistrările în cadrul competiției. Pot participa atât studenți designeri, cât și profesioniști consacrați ai domeniului.

imm Cologne 2024 – au început înscrierile la Pure Talents Contest
Imm-cologne.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  28 Septembrie 2023

Ediția 2024 a imm Cologne va avea loc între 14 și 18 ianuarie, și de câteva zile au început înscrierile în cadrul Pure Talents Contest. Concursul răsplătește designul de excepție și promovează cele mai inovatoare soluții. Au fost stabilite trei mari teme în jurul cărora trebuie să graviteze proiectele:

• Lifestyle și Home Living în orașele cu suprafețe restrânse
• Lifestyle și Home Living într-o economie circulară
• Lifestyle și Home Living: concept, mesaj, statement

Pure Talents Contest va fi structurat pe două categorii: design de produs, respectiv concepte de design interior. În ce privește prima categorie, pot concura acele obiecte de design noi, care nu se află în producția de serie. Proiectele de design interior trebuie să dea viață uneia dintre cele trei teme anunțate și să asigure o viziune inspirată de viitor.
Premiul constă într-o sumă de bani în valoare de 1000 de euro, dar mai ales în promovarea designerului și a proiectului câștigător pe canalele media ale imm Cologne.

La competiția Pure Talents pot participa designeri din orice colț al lumii, atât cei aflați la început de drum, cât și cei deja consacrați. „Concursul este deschis studenților și profesioniștilor din întreaga lume din domeniul designului de produs, designului interior, designului industrial, scenografiei, arhitecturii, arhitecturii de interior sau al disciplinelor conexe, aflați în curs de formare sau activi în domeniu în ultimii cinci ani de zile. Participanții vor trebui să trimită un scurt CV pentru a-și confirma eligibilitatea.”, au ținut să precizeze organizatorii.

Ediția imm Cologne din 2024 este ediția cu numărul 20 și va încerca să răspundă la întrebarea „În ziua de azi mai este posibil traiul accesibil financiar și în egală măsură sustenabil?”.

Publicitate