logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Enipau – soluții din lemn pentru toată casa

Înființat în anul 1994, sub forma unei afaceri de familie, Enipau este furnizor de materie primă, dar și de soluții în ce privește lemnul pentru acasă. Fațade, dușumele, piese de mobilier indoor și outdoor, construcții – tot ceea ce ține de lemnul natural poți găsi în acest loc. Compania și-a deschis sediul în satul Urișor din Caseiu, Cluj. De ani buni, participă la numeroase evenimente dedicate fabricării mobilierului din țară și străinătate.

Enipau – soluții din lemn pentru toată casa
Publicitate
Andreea Chiru  |  27 Septembrie 2023

Enipau și-a asumat un rol de bază pentru industria mobilierului: pune la dispoziția clientului materia primă, într-o varietate de esență lemnoasă și finisaj. Pe site-ul companiei se regăsesc uimitor de multe variante de lemn, dar pe lângă produsul în sine, Enipau asigură și consultanță de specialitate, ajutând clientul să aleagă cel mai bun material pentru proiectul său.

În România, Enipau este unic producător de lemn premium, după cum scrie pe site-ul lor: „Suntem mândri să fim singurii producători din Europa care oferă acest produs excepțional. Fiecare bucată de lambriu este un unicat în sine, aducând un farmec aparte oricărui spațiu. Lemnul este tratat termic la o temperatură de până la 120 de grade Celsius. Prin acest proces, este obținută o textură unică, iar suprafața este adânc încrustată prin ardere. Ulterior, este finisat prin periere și apoi tratat cu o ceară specială, care conferă rezistență la condițiile meteorologice severe.”

Enipau.ro

Servicii Enipau
Odată ales tipul de lemn necesar proiectului, materialul poate fi prelucrat în cadrul fabricii Enipau care asigură:
• Servicii de debitare pentru diverse lungimi și forme ale lemnului
• Servicii de rindeluire pentru a obține forma dorită
• Servicii de lăcuire/ceruire și chiar tratament pentru lemnul
• Suport tehnic în ce privește modul de îngrijire în timp a lemnului
• Transport

Enipau.ro

Produse Enipau

În gama de produse a furnizorului, găsești lemn de toate felurile, pentru toate întrebuințările – indoor și outdoor. Printre cele mai speciale produse se numără variantele de lemn finisate pentru mobilier și decorarea interioarelor: lemn antichizat, lemn ars și tratat, colțar de lemn, riflaje individuale sau de tip panou.

Enipau.ro

Un produs interesant: panoul acustic din lemn. Se produce numai din lemn de molid și asigură o experiență auditivă de calitate, având pe lângă un rol estetic și pe cel de a contribui la limpezirea sunetului. În aceeași măsură, caracteristicile fonoabsorbante acționează ca o barieră în calea ecourilor și a zgomotului neplăcut.

Lemnul antichizat se regăsește la Enipau sub forma unei vaste colecții pline de culoare și personalitate. Efectul antichizat se obține prin diverse proceduri de pilire/ciocănire și prin aplicarea tratamentelor cu substanțe alcaline.

Enipau.ro

Consiliere Enipau
Pe lângă serviciile de consultanță tehnică în cazul proiectelor personalizate, Enipau face o muncă de popularizare a tipului de lemn și folosirii acestuia, aducând informații concrete și de mare interes pentru toată lumea, pe pagina sa online și pe conturile proprii de rețele sociale.

Publicitate