logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Veneto – o colecție de dormitor între clasic și modern

Brandul Ardudana este sinonim cu mobilierul clasic, de inspirație italienească, constând în spectaculoase colecții de lux, pentru case spațioase. Materiale premium, stofe pretențioase, ornamente sculpturale și un design plin de armonie sunt atuurile acestui fabricant de mobilă din România. În această toamnă, Ardudana vine cu o colecție nouă pentru dormitor, încercând să facă trecerea spre stilul de mobilă modern.

Veneto – o colecție de dormitor între clasic și modern
Publicitate
Andreea Chiru  |  03 Octombrie 2023

Colecția poartă numele Veneto, inspirat după cum producătorii mărturisesc de numele celebrei destinații italiene. Dar conceptul este atins de un suflu nou, tineresc, menit să-și găsească locul într-o amenajare contemporană de bun gust. Taina reușitei ține de o combinație între linii drepte și margini curbe, având ca sursă de inspirație stilul de mobilier al anilor 1950. La final, s-au adăugat elementele care fac din numele Ardudana un brand recognoscibil: detalii decorative realizate sub forma unor sculpturi migăloase.

Ardudana.ro

Veneto cuprinde toate piesele de mobilier necesare unui dormitor funcțional: pat matrimonial, noptiere, comodă, fotoliu. Patul transmite o impresie sobră, mulțumită formelor curate, dreptunghiulare. Tăblia foarte înaltă devine un element pe cât de funcțional, pe atât de estetic prin detaliile tapițeriei care poate varia ca nuanță, de la piele până la o mătase alb-lucioasă. Nu este un pat înalt, dar se impune prin originalitatea picioarelor și dimensiunea tăbliei.

Ardudana.ro

Același stil de design oglindesc și noptierele, afișând un aer modern, curat, suprafețe line și drepte. Picioarele, în schimb, reamintesc caracteristicile clasice, prin forma curbată, frumos împodobită cu dalta de sculptat. Același look se repetă la nivelul comodei cu sertare care, dincolo de dimensiunile mult mai mari, face echipă bună cu modelul noptierelor.

Ardudana.ro
Ardudana.ro

„Veneto este poate cea mai pragmatică colecție a noastră, adresându-se celor care apreciază simplitatea și funcționalitatea, rezervându-și în același timp plăcerea descoperirii frumosului din obiectele vechi.”, mărturisesc reprezentanții Ardudana.

Ardudana și-a început activitatea cu circa 60 de ani în urmă, sub forma unui atelier meșteșugăresc, specializat în mobilier din lemn masiv. Cu timpul, producția a crescut, iar stilul s-a diversificat până ce echipa a ales un stil nemuritor: clasic de lux.

Publicitate