logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

SICAM 2023 începe în câteva zile

În perioada 17-20 octombrie 2023, va avea loc o nouă ediție SICAM – Expoziția Internațională de Componente, Accesorii și Semifabricate pentru Industria Mobilei. Locul de desfășurare a rămas cel deja consacrat: Pordenone, Italia. Printre țările reprezentate la această ediție, alături de țara gazdă, se numără Turcia, Germania, Austria, Danemarca, Spania, Elveția, Polonia și Moldova. Țara noastră va fi reprezentată de o echipă MagMob.

SICAM 2023 începe în câteva zile
Publicitate
Andreea Chiru  |  05 Octombrie 2023

SICAM a fost încă de la început gândit sub forma unui prilej de întâlnire față în față între expozanți și vizitatori profesionali, adresându-se tuturor celor care activează în industria mobilei. An de an, se desfășoară în același loc, la Pordenone, o zonă situată în inima unui district în care se produce 40% din mobilierul italienesc. Suprafața de desfășurare se întinde la circa 37.000 mp ocupați cu spații expoziționale, zona de socializare, centru de presă.

Cine participă?

A fost deja dat publicității planul celor zece galerii, unde și-au închiriat standuri în jur de 600 de expozanți din întreaga Europă. 90% dintre aceștia revin la următoarea ediție. Anul acesta, din partea Republicii Moldova va participa compania Decoprim din Chișinău. Ca în anii anteriori, MagMob și Fast Forward Editorial SRL va fi prezent cu stand info la târgul SICAM, de această dată promovând și programul Furniture-from-Romania.


Vizitatorii profesionali participă în număr de mii ediție de ediție, venind din circa 120 de țări. Cei mai mulți vizitatori vin din Europa, apoi din Asia, America și Africa – designeri și arhitecți, tehnicieni, producători de mobilă și directori de companii.

Categorii de produse

Cam tot ce vrei și ce nu vrei dacă ești producător de mobilier vei găsi la ediția SICAM 2023. Organizatorii au realizat o clasificare pe categorii a produselor ce vor fi sub lumina reflectoarelor, iar oferta este bogată: decorațiuni interioare, tapițerii și țesături, racorduri, produse chimice, suprafețe decorative și funcționale, materiale de mobilier, componente și accesorii.

Punctele forte ale fiecărei ediții SICAM țin de numărul și de calitatea contactelor de afaceri, de capacitatea organizatorului de a pune la dispoziția expozanților și a vizitatorilor cele mai eficiente modalități de întâlnire.
Revenim cu cifre după 20 octombrie.

Publicitate