logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Aramis Feeling propune patul modular

Aramis Feeling se numără printre producătorii de mobilă din România care au adoptat un stil opus celui tradițional, și anume stilul modular. O serie de canapele și fotolii realizate din module jucăușe au făcut senzație ani la rând în standurile Aramis Feeling amenajate la diverse târguri de profil din țară. Anul acesta, echipa a lansat un model de pat modular, care ne-a atras imediat atenția.

Aramis Feeling propune patul modular
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Iulie 2023

Patul modular de la Aramis Feeling aparține colecției Module și reprezintă o soluție modernă, eficientă pentru garsoniere sau spații destinate primirii oaspeților. Este un par format, chiar așa, din mai multe module, fiind gândit sub forma unui pat matrimonial.

Module este un pat încăpător, peste limită chiar, atingând dimensiuni de 200 cm lungime și 180 cm lățime. Poate susține o greutate de până la 130 kg, având structura realizată din lemn de fag. Ca înălțime, atinge 45 cm, încadrându-se în categoria paturilor relativ joase. Este un pat tapițat, disponibil în două variante de stofe, fiecare oferind clientului posibilitatea alegerii nuanței de acoperire dintre mai multe variabile. Printre acestea se găsesc și un galben muștar, plus o nuanță de coral.

Aramisfeeling.ro
Aramisfeeling.ro

Patul Module este compus din șase elemente modulare, două dintre acestea compun tetiera, iar restul reprezintă suprafața de dormit. Mulțumită umpluturii din spumă poliuretanică, este un pat confortabil. Modulele sunt prevăzute cu piciorușe, ceea ce ușurează mutarea lor ori de câte ori e nevoie. Patul se poate transforma peste zi într-o canapea, completată cu taburete. Un detaliu practic: husa modulelor este detașabilă, permițând spălarea sau chiar înlocuirea cu altă stofă Aramis Feeling, la nevoie.

Aramisfeeling.ro

Datorită caracterului modular, această piesă se încadrează oricărui tip de amenajare contemporană, găsindu-și locul atât într-o încăpere spațioasă, cât și una mai redusă ca dimensiuni. Deși nu este un pat dificil de montat, la alegerea clientului echipa Aramis Feeling poate asigura și montajul la domiciuliu.