logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Contemporan – cum dai mobilei clasice un look modern?

Când spui Simex, te gândești la mobilier din lemn masiv, caracterizat de eleganță și detalii ornamentale, mobilier destinat amenajărilor somptuoase, specifice oamenilor așezați. Mai există însă și excepții. Printre rafinatele colecții Simex, am descoperit o gamă de mobilă pentru living care îți ia ochii prin prospețime și spirit modern. E denumită sugestiv colecția Contemporan.

Contemporan – cum dai mobilei clasice un look modern?
Publicitate
Andreea Chiru  |  12 Iulie 2023

Această colecție e de netrecut cu vederea, în primul rând prin cromatica specială. Se compune din canapea și fotolii, plus măsuță de cafea. Setul de canapea și fotolii îmbracă o tapițerie de-un galben orbitor, intens, luminos, pozitiv. Este o nuanță destul de neobișnuită pentru mobila clasică Simex, cu atât mai mult reușind să iasă în evidență. Se potrivește armonios cu finisajul elementelor lemnoase, cu toate că este o combinație mai puțin folosită.

Designul canapelei Contemporan se încadrează aceluiași stil modern în limbaj clasic, prin dimensiune și mai ales prin marginile rotunjite, ce contribuie la senzația vizuală de confort maxim. Este o canapea pe cât de elegantă, pe atât de comodă, iar acest aspect devine și mai pregnant în cazul fotoliului a cărui formă adâncă și rotunjită evocă îmbrățișarea unui cuib.

Simex.ro
Simex.ro

 

Din colecția Contemporan de la Simex fac parte și două modele de măsuță de cafea, una rotundă, cealaltă ovală, reprezentând mai degrabă stilul clasic, mulțumită lemnului masiv în finisaj lucios, dar și detaliilor sculpturale. Măsuța se sprijină pe picioare subțiri, sugerând vag motivul labei de leu, iar marginea prezintă o decorație în motive vegetale.

Simex.ro

Acest set pentru living – Simex îl recomandă pentru hol – reflectă beneficiile curajului de a combina stiluri de design într-un mod inventiv și armonios. Cine s-ar fi așteptat ca rafinamentul clasic să arate așa de actual în forme moderne?

Publicitate