logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Grand Bazaar – mobilă pe 1500 metri pătrați

Cum ar fi să ai la dispoziție o suprafață de 1500 de mp, plină cu mobilier pe toate gusturile? Îi poți trece pragul căci e deja deschisă în Voluntari. Magazinul are aspectul unui mall dedicat exclusiv mobilierului și poartă denumirea de Grand Bazaar. Colecțiile sunt furnizare de brandul Monello, redenumit de curând Multimo mobilă inteligentă.

Grand Bazaar – mobilă pe 1500 metri pătrați
Andreea Chiru  |  13 Iulie 2023

Showroomul este amenajat cu ajutorul designerilor de interioare, astfel că poate fi o sursă de inspirație, nu doar de cumpărături. Reprezintă un concept unic în țara noastră, reunind colecții de mobilă exclusivistă, accesorii decorative de lux și textile de cea mai bună calitate. Inclusiv opere de artă se pot admira și cumpăra de la Grand Bazaar.

Începând cu luna iulie a acestui an, o mare parte a seturilor de mobilier expuse în showroom sunt disponibile spre vânzare cu prețuri reduse, fiind încadrate campaniei de lichidare de stoc. Spre exemplu:

Un șemineu luxos, integrat unui perete decorativ prevăzut cu etajeră. Această piesă se potrivește unui living spațios, în căutarea unui element sofisticat și practic în același timp. Reducerea de preț este de 29%.

Grandbazaar.ro

 

Pentru zona de dining, la Grand Bazaar se găsește un set redus cu aproape 40%. Sub denumirea Dublin, se compune din masă cu patru scaune, comodă tv, măsuță de cafea, consolă. Este un set sobru, rafinat, cu texturi lucioase și forme suave, ideal pentru o locuință spațioasă care să le pună în valoare.

Grandbazaar.ro

Sau dacă sunteți interesați de paturi matrimoniale, găsiți la Grand Bazaar modele exclusiviste cu reducere de preț de 50%. Spre exemplu, modelul Vivi, un pat plin de spații de depozitare și chiar folosire. Somiera ocupă cea mai mare parte a suprafeței, dar nu pe toate, una dintre lateralele patului servind drept noptieră sau măsuță pentru cafea de dimineață. Dedesubt, spațiul e organizat în 3 sertare și patru cutii în care să păstrezi diverse obiecte.

Grandbazaar.ro

 

Mobila expusă la Grand Bazaar poate fi cumpărată pe loc, direct din magazin, dar poate fi realizată și pe comandă, personalizând dimensiunile în funcție de nevoile clientului.

Publicitate
Publicitate