logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Arta Mobilei – trei paturi atipice

Pentru a da dormitorului un aspect neobișnuit în sensul bun, e suficient să alegi un pat care să surprindă, mai ales la nivelul formelor. Nu știi cine ar produce astfel de mobilier? Pont: Arta Mobilei. Design marcat de originalitate, dimensiuni dincolo de obișnuit, prețuri de producător sunt cele trei trăsături ale colecției de tapițate din gama acestei fabrici înființate de ceva vreme în București.

Arta Mobilei – trei paturi atipice
Andreea Chiru  |  12 Iunie 2024

Arta Mobilei se numără de 15 ani printre producătorii români de mobilier tapițat, oferind servicii gratuite, cât și piese la comandă sau aflate deja în stoc. Marele avantaj financiar pentru clienții acestei fabrici îl reprezintă prețul de producător – cu circa 30% mai ieftin decât același mobilier vândut însă dintr-un showroom partener. Alt avantaj major ține de designul uimitor pe care Arta Mobilei îl perfecționează la nivelul gamei de paturi tapițate. Am ales trei modele care să transforme dormitorul într-un spațiu personal cu adevărat personalizat.

Bonita este un pat tapițat menit să evite colțurile și marginile clasice. Nu ocupă mai puțin spațiu decât un pat dreptunghiular, dar asigură vizual o senzație de armonie. Somiera acestui pat rotund este fixă, însă la cererea clientului poate fi realizată în variantă rabatabilă. Salteaua de 160×200 permite un somn odihnitor pentru ambii parteneri, iar tăblia rotunjită funcționează ca un braț de canapea menit să asigure sprijin pentru momentele în care citești sau te uiți la televizor.

artamobilei.ro

Alaya reprezintă o variantă de pat și jumătate, principalul atu fiind spațiul cu orice altă funcție decât cea de dormit. Practic, suprafața de 230×220 a cadrului de pat este ocupată parțial cu saltele – 160×200 – restul spațiului fiind folosit ca zonă de socializare și depozitare a revistelor, ochelarilor și altor obiecte pentru care s-a inventat noptiera. Acest model atipic de la Arta Mobilei este spectaculos, dar presupune un dormitor foarte mare.

artamobilei.ro

Style se adresează celor care simt nevoia unei îmbrățișări, fiind evident inspirat de designul unei cochilii. Cele două tăblii ale patului sunt înalte și răsucite înspre suprafața de dormit, asemenea unor elemente tip adăpost. Tăblia de la capul patului este prevăzută și cu un foarte practic sistem de iluminare, iar structura acestui model include și două noptiere integrate în chip discret. Alte caracteristici: tapițerie în mai multe variante cromatice, material piele ecologică, somieră rabatabilă și ladă de depozitare inclusă.

artamobilei.ro

Toate aceste modele de pat neobișnuit de la Arta Mobilei beneficiază de aceleași condiții de vânzare: garanție de 36 de luni, montaj gratuit în București și Ilfov pentru comenzi de peste 2000 lei, disponibil la comandă, transport gratuit în București și Ilfov pentru cumpărături de peste 1000 de lei.

Publicitate
Publicitate