logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Atelier Rumeguș: cadouri din lemn pentru casă

Ne aflăm în pragul sărbătorii Crăciunului, când febra cadourilor cuprinde pe toată lumea. Ce-ar fi ca printre aceste daruri să strecurați și niște produse de casă cu adevărat utile, originale ca design și durabile? La Atelier Rumeguș poți alege câteva cadouri folositoare.

Atelier Rumeguș: cadouri din lemn pentru casă
Andreea Chiru  |  28 Decembrie 2022

Produsele din gama Atelierului Rumeguș se pot transforma și în daruri pentru locuințe noi, nu doar pentru perioada Crăciunului. Caracteristici: materiale naturale (de regulă, lemn), design autentic, dimensiuni ideale. Iată câteva dintre propunerile de cadou de la Atelier Rumeguș:

Growth Chart sau un grafic de creștere, recomandat celor cu copii mici. Această piesă este fabricată din lemn de stejar și poate fi prinsă pe un perete de-a lungul anilor, transformând măsurarea înălțimii celor mici într-un obicei care să nu lase urme pe pereți, dar care, în special, să se transforme la un moment dat într-o urmă trainică. Graficul poate fi păstrat o viață întreagă sub forma unui obiect decorativ plin de amintiri frumoase ori poate fi transmis din generație în generație.

Oku Scaun este o reinterpretare în stil japonez a nelipsitului taburet. Numai că Oku Scaun păstrează doar dimensiunile reduse și funcția, în rest, arată cochet și elegant, datorită șezutului din lemn de stejar, decorat cu „papion”, respectiv picioarelor metalice, negre, rezistente. Contribuie oricând la stilul casei, amplasat fie în living, fie pe hol, fie în camera copilului.

Minipalet pentru… o gustărică. Iată o idee grozavă de cadou indiferent de sărbătoare. Aceste minipalete țin loc de veselă și chiar de tăviță, fiind gândite ca mod de servire a unui sandviș, burger sau vreo prăjitură. Sunt create manual, din lemn masiv și la cererea clientului se pot personaliza prin inscripționare.

Despre Atelier Rumeguș
„Atelier Rumeguș by Daniel Ceapă este o prăvălie de basm, plină de cadouri, în care fiecare bucățică de lemn prinde conturul unei povești creată de mână. Vă așteptăm în lumea fantastică a cadourilor lemnoase!”, se arată pe site-ul Atelier Rumeguș.

Publicitate
Publicitate