logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Insula de bucătărie în trei variante de la Rustic Butique

Cochetă, practică, durabilă, insula de bucătărie a devenit o soluție de mobilare nu doar pentru casele cu suprafețe mari, ci și pentru cele cu suprafețe reduse. Și asta datorită multifuncționalității acestei piese care poate interpreta mai multe... roluri.

Insula de bucătărie în trei variante de la Rustic Butique
Publicitate
Andreea Chiru  |  28 Decembrie 2022

Cel puțin în colecția de mobilier din lemn masiv de la Rustic Butique, descoperim insula de bucătărie în mai multe variante de model. Aceste piese sunt cu atât mai versatile cu cât producătorul lasă la discreția clientului alegerea culorii, dintr-o gamă de 80 de nuanțe.

Cel mai tradițional model de insulă de bucătărie Rustic Butique se găsește sub numărul de cod PS360. Are înălțimea de 90 de cm și dispune de spații pentru depozitare alimente și veselă pe trei dintre laturile sale. Aceste spații variază ca formă și dimensiune – de la polițe la vedere, la sertare sau dulapuri ascunse în spatele unor uși cochete. Modelul este prevăzut și cu bară pentru prosoape. Această insulă de bucătărie are un aspect rustic, evident, și este fabricată din lemn masiv de brad; blatul este din lemn de stejar. Clientul poate alege finisajul dintre mai multe variante: multicolor, periat adânc, triplu color, vopsit antichizat, ceruit etc.

Sub codul de produs PD682 se ascunde un model de insulă împărțită pe funcții. O parte a acestei piese este destinată depozitării, cealaltă parte este gândită sub forma unui loc de luat masa, dispunând de spațiu pentru amplasarea a două scaune. Lățimea ajunge la 150 cm, iar pe partea laterală este prevăzută bara pentru prosoape. Dulapul insulei poate fi accesat din ambele laturi ale insulei, fiind prevăzut cu uși de sticlă și în față, și în spate.

În fine, insula de bucătărie cu codul PS705

este varianta cea mai elaborată, gândită sub forma unei piese impunătoare, versatile, prevăzută pe față cu spațiu pentru scaune și blat de luat masa, iar pe spate concepută ca un generos spațiu de depozitare, sub forma unui dulap cu mai multe rafturi și inclusiv cu sertare. Acest model are o lățime de 160 cm și o înălțime de 110 cm. Încap trei locuri de șezut la această insulă, fiind ideală pentru prepararea și consumarea micului-dejun în același loc. Scaunele sunt incluse în prețul insulei.

„Dacă petreci mult timp în bucătărie și îți dorești de mult timp o insulă de bucătărie frumoasă, pe care de obicei o vezi doar în filme, acum a venit momentul să fie a ta! Avem insule de bucătărie superbe, în cele mai frumoase culori, pastelate și tradiționale, în dimensiuni mai mici și mai mari. Dacă nu găsești varianta care ți se potrivește, imaginează și creează propriul tău design, noi îl vom realiza!”, se arată pe site-ul Rustic Butique.

Publicitate