logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Atelierul Doi Tâmplari – mobilier handmade pe comandă

Se înmulțesc atelierele de mobilă deschise de tineri pasionați de arta lemnului. Unul dintre acestea funcționează începând din anul 2016 și se bucură de un număr tot mai mare de clienți. Atelierul Doi Tâmplari are o poveste interesantă. 

doi_tamplari_comoda_tv-6371
O afacere de succes pornită dintr-un hobby./Doitamplari.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  21 Decembrie 2021

Numele atelierului a fost ales să reflecte realitatea din cadrul afacerii: doi tâmplari veri realizând proiecte de mobilier pe comandă, însă între timp unul dintre ei s-a retras. Atelierul Doi Tâmplari este condus de Robert, un tânăr specializat în cu totul alt domeniu, care a pornit de la un hobby și a ajuns să se specializeze cu ajutorul tutorialelor. Atelierul este deschis în București și primește comenzi cât de originale, Robert fiind oricând gata să transforme o idee îndrăzneață într-o piesă de mobilier absolut funcțională.

Prima lucrare a fost realizată la solicitarea unei frizerii, patronul dorindu-și mobilier pe comandă și cu un design cât mai masculin, totuși clasic. Dulapuri de frizerie, masă de lucru și oglinzi și-au găsit locul în acest proiect, dar în portofoliul atelierului Doi Tâmplari intră și alte tipuri de piese: mese de dining, console, birouri, comode tv, mobilier pentru baie.

Piesele de mobilier Doi Tâmplari
Se execută manual, din esențe lemnoase alese în general de clienți. Robert lucrează cu lemn de stejar, de nuc, brad sau salcâm, iar finisajele sunt cât mai naturale posibil, pentru a pune în valoare frumusețea naturală a lemnului.

Stilul este industrial cu accente rustice, o combinație reușită de lemn și metal, asigurând nu doar valoare estetică ci și rezistență în timp și multă personalitate. Ca design, piesele sunt relativ simple, inspirate de forme geometrice, aproape minimaliste, exprimând cel mai adesea un aer masculin, impunător și totuși cald.

Fiind realizate manual, piesele de mobilier Doi Tâmplari durează ca timp de execuție, însă merită așteptarea. Printre cele mai inedite se numără dulapurile cu blat pentru chiuveta din baie – pe cât de simple, pe atât de funcționale și moderne, comodele tv – în special, cele cu aspect plutitor, birourile – impozante și totuși ocupând puțin spațiu.

Piesele de mobilier Doi Tâmplari se pot fie comanda în cadrul unui proiect personalizat pe nevoile clientului fie se pot achiziționa din magazinul virtual al atelierului. „Atelierul este un vis care a luat naștere din pasiunea pentru arta lemnului. Brand-ul nostru premium înfățișează povestea creării mobilierului ce garantează clienților calitate funcțională și estetică.”, se arată pe site-ul Doi Tâmplari.

www.doitamplari.com
www.doitamplari.com
www.doitamplari.com
www.doitamplari.com

Publicitate