logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Creative Gifting – cadouri de design produse în România

Dacă ești în căutarea unui cadou de Crăciun care să întrunească mai multe condiții – cadou original, aparte, sustenabil – avem o veste bună. Trei studiouri de design din România practică reduceri de preț la câteva dintre produsele create în spiritul Crăciunului.

creative_gifting3-6368
Originalitate și sustenabilitate./Ateliertron.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  20 Decembrie 2021

Este vorba despre Atelier Tron, Studio Mud și Sandra Berghianu Ceramics care, începând cu anul 2020, își unesc forțele creatoare cu ocazia sărbătorilor de iarnă și propun seturi de cadou originale. Fiecare pachet conține câte un produs de la fiecare dintre cele trei ateliere: decorațiuni textile pentru masa de Crăciun sau pentru ritualuri de relaxare, obiecte ceramice pentru ritualul mesei și difuzoare pentru aromaterapie.

Pentru Crăciunul 2021, seturile de cadouri de la Atelier Tron, Studio Mud și Sandra Berghianu Ceramics au fost gândite pornind de la conceptul sustenabilității. Produsele sunt create din respect pentru resursele naturale, din materiale reciclate și refolosite.

„Anul acesta am dus sustenabilitatea la un nou nivel: peste 70% dintre piese sunt realizate din resturi sau bucăți de materiale aruncate, pe care le-am asamblat în mod creativ în noua noastră colecție de obiecte din ceramică și textile. Ceramica reciclată este un amestec de mase ceramice rămase de la toate proiectele pe care le-am realizat în ultimele luni. Pentru textilele reciclate, am folosit resturi mici de diferite tipuri de țesături cu care am lucrat de-a lungul anilor. Acest proces face ca fiecare obiect să fie diferit și să fie o surpriză atât pentru voi, cât și pentru noi,” au declarat cei trei designeri printr-un comunicat de presă.

Prețuri
Fiind vorba de un an pandemic și ținând cont de condițiile speciale de desfășurare a mesei de Crăciun, seturile de cadouri Creative Gifting sunt adaptate situației inclusiv din punct de vedere financiar. În această perioadă, seturile sunt disponibile cu o reducere de preț de 30%. Pachetele au fost gândite în mai multe categorii de preț:
    1. Secret Santa – 25 euro/120 ron
    2. Friendly Face – 50 euro/ 250 ron
    3. Lots of Love – 80 euro/ 390 ron
    4. Splurging – 110 euro / 550 ron

www.ateliertron.com
www.ateliertron.com
www.ateliertron.com
www.ateliertron.com

Despre cele trei ateliere

Andreea Tron, fondatoarea Atelier TRON, a pornit în 2017 din dorința de a crea produse textile bazate pe principii de sustenabilitate (introducerea slow design-ului în proces, recuperarea și reintegrarea unui meșteșug ca cel al vopsitului cu plante).

Studio Mud este terenul serios de joacă în ceramică al Roxanei Bâra, spațiu de autocunoaștere și expresie, de manifestare liberă, oportunitate de interacțiune cu lumea. În final, produsele care ies din mâinile Studio MUD vor să fie necenzurate și personale.

Sandra Berghianu creează obiecte de ceramică care pun preț pe aparența neprelucrată a materialului și spontaneitatea procesului de creație. Obiectele ei funcționale sunt făcute manual la roata de olărit și caută sa găsească echilibrul între funcționalitate și joacă.
 

Publicitate
Publicitate