logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Meble Polska 2022 se ține!

Considerat cel mai mare eveniment dedicat industriei mobilei și accesoriilor din Europa Centrală și de Est, Meble Polska revine la formatul clasic. Ediția 2022 se va desfășura la Poznan, iar organizatorii anunță măsuri de siguranță sanitară absolut speciale.

meble_polska-6364
Ediția 2022 va fi în format fizic./Meblepolska.pl
Publicitate
Andreea Chiru  |  17 Decembrie 2021

Târgul este programat pentru zilele de 22-25 februarie, în aceeași locație deja consacrată. Înscrierile participanților sunt în toi, iar reprezentanții evenimentul anunță că acestea sunt ultimele zile de înscriere.

„În februarie 2022, la Poznan, producătorii de mobilier vor avea din nou ocazia de a întâlni cumpărători din întreaga lume. Suntem pregătiți să organizăm acest eveniment în condiții de maximă siguranță sanitară. Se anunță o ediție la fel de mare, din punct de vedere al participării, cu ultima ediție Meble Polska desfășurată la fața locului” , a declarat Józef Szyszka, Project Manager al Meble Polska.

Condiții de participare
Accesul în cadrul evenimentului va fi permis pe baza pașaportului COVID care să ateste vaccinarea sau trecerea prin boală. Se acceptă  oricare dintre vaccinuri – Phizer, Moderna, Astra Zenecca și Johnson&Johnson. Pot participa și cei care dețin rezultatul negativ al unui test COVID făcut cu cel mult 48 de ore înainte. De asemenea, vor fi disponibile și centre de testare cu teste antigen la fața locului, pentru doritori. Se va purta mască și toți cei care vor păși în cadrul evenimentului vor fi invitați să-și dezinfecteze mâinile. Distanțare socială: fiecare expozant va avea la dispoziție un stand de 10 mp, iar numărul persoanelor care se pot afla în stand în același moment va fi limitat.

Evenimente în cadrul Meble Polska 2022
Târgul este cunoscut a avea în desfășurare două evenimente special dedicate creatorilor de frumos: Home Decor (târg de accesorii decorative și textile), respectiv Arena Decor (destinat arhitecților și designerilor de produs). În februarie 2022, Home Decor se va regăsi în programul Meble Polska, în schimb, Arena Design nu se va mai ține.

În anul 2021, Meble Polska a avut loc în format online, sub forma unei ediții speciale, care s-a bucurat totuși de o participare masivă. Ultima ediție în format fizic a avut loc în 2020 și a fost de succes: 22.000 de participanți (vizitatori și expozanți) din 69 de țări.

Publicitate