logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

BadenMob – producători de mobilier de baie din 2004

BadenMob a fost înființată în anul 2004, sub forma unei fabrici de mobilă exclusiv pentru baie, Compania a crescut, s-a dezvoltat și de curând s-a lansat chiar în producția de mobilier pentru bucătărie.

badenmob-6379
O poveste cu tradiție./Badenmob.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  22 Decembrie 2021

Numele BadenMob se leagă însă în mod tradițional de mobilierul pentru baie, în care s-a specializat, ajungând să fabrice serii realizate în stiluri și pentru bugete cât mai variate. Pornind de la stilul clasic, echipa a ajuns să proiecteze însă mobilier de baie și în stiluri contemporane, chiar minimaliste. Într-o astfel de gamă, toate piesele unei băi sunt produse în fabrica BadenMob, de la corpuri de depozitare până la oglinzile cu lumină LED.

Cele mai populare în ultima vreme s-au dovedit corpurile de baie suspendate, care oferă spațiu suficient de depozitare, combinat cu o impresie de maximă valorificare a suprafeței; varietatea cromatică este un plus în portofoliul producătorului, clientul putând găsi în colecțiile de mobilier pentru baie nuanțe de la clasicul alb până la mai multe tonuri de albastru. Și ca stiluri de design, produsele diferă, adresându-se unor gusturi cât mai variate: stilul clasic, stilul industrial cu accente minimaliste, stilul rustic cu accente provensale, stilul contemporan.

Ca tehnologie, fabrica BadenMob folosește tehnologie modernă: vopsire automatizată cu UV; aplicarea canturilor cu mașini profesionale; debitarea pieselor cu circular profesional.

Fabrica Badenmob se găsește în Brăila, întinzându-se pe o suprafață de 8000 mp și funcționând pe bază de energie verde în procent de 30%. Echipa oferă consultanță online clienților dornici să aibă acasă mobilier de baie oricât de special ca dimensiuni și funcționalitate.

„Cu atenția acordată detaliilor, atenție la calitate și dorința continul de îmbunătățire, compania Badenmob oferă soluția ideală fiecărui buget și spațiu disponibil.”, se arată pe site-ul fabricii Badenmob.

www.badenmob.ro
www.badenmob.ro
www.badenmob.ro
www.badenmob.ro

 

Publicitate
Publicitate