logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

SDHouse: ce poți face acasă cu panourile tapițate

Stilul scandinav este despre funcționalitate maximă cu ajutorul unor elemente minimale, iar cel mai nou trend îl reprezintă panourile tapițate pentru acasă. Sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, forme și culori și oricine poate schimba complet amenajarea cu ajutorul lor.

sdhouse_panou_divan-6382
Izolatoare termice și fonice, dar și elemente decorative./Sdhouse.ro
Andreea Chiru  |  23 Decembrie 2021

Panourile tapițate din gama SDHouse reprezintă cea mai creativă soluție pentru cei dornici de mai multă culoare acasă, fără a apela la serviciile unui zugrav. Pornesc de la conceptul panourilor fonice pentru spațiile office, dar se dovedesc utile și pentru uz în locuință. Ba chiar și mai utile decât în cazul birourilor.

În cadrul magazinului SDHouse, aceste panouri se recomandă ca produse multifuncționale. Îndeplinesc trei criterii: izolează fonic și termic peretele pe care sunt aplicate și au rol decorativ, ca pată de culoare sau pentru acoperirea unor defecte ale zidului. Nivelul de creativitate al folosirii lor depinde numai de preferințele clientului, panourile putând fi aplicate oricât de imaginativ, drept cuier, drept tetieră, drept cadru pentru un divan sau ca tăblie a patului, ori chiar pentru îmbrăcarea laturii mobilierului.

Se pot folosi în loc de elemente decorative, oferind prin varietatea formelor și a culorilor combinații oricât de plăcute.
Panourile textile de la SDHouse sunt și foarte plăcute la atingere, textura moale recomandându-le ca tetiere sau tăblii de pat; ajută la păstrarea temperaturii camerei și asigură și o atmosferă liniștită, intimă, primitoare.

www.sdhouse.ro
www.sdhouse.ro
www.sdhouse.ro

Montajul
Este unul foarte simplu, astfel că nu necesită ajutor specializat. Panourile decorative de la SDHouse se pot lipi direct pe peretele șters cu o cârpă umedă în prealabil, folosind una din două variante: adeziv, respectiv Velcro. Urmărind instrucțiunile furnizorului, este imposibil să greșești în montarea acestor panouri. În plus, la finalizarea procesului de decorare a pereților cu aceste panouri, nu rămâne nicio mizerie – fără praf, resturi de materiale sau alte neplăceri. Sunt produse reciclabile și cu o greutate redusă. Se vând exclusiv la pachete cuprinzând un număr variat de panouri, în funcție de modelul ales. Prețurile sunt accesibile.

 

Publicitate
Publicitate