logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Alchemist – magazinul cu mobilier de baie vintage

Stilul vintage continuă să suscite interesul și imaginația chiar și în anul 2022 și, conform trendurilor anunțate de specialiștii în amenajări interioare, va avea un cuvânt de spus încă mult timp de acum înainte. În Târgu Mureș se găsește un magazin care-ți pune la dispoziție tot ce ai nevoie pentru a amenaja acasă o baie vintage. 

Un magazin în care găsești tot ce vrei pentru o baie în stil vintage./Alchemist.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Februarie 2022

Pornind de la lavoare pictate și mergând până la căzi de baie din cupru, așa cum numai în filme mai vezi, magazinul Alchemist reprezintă un adevărat univers pentru cei pasionați de acest stil. Între produse se găsesc mobilă și accesorii, colecții de gresie și faianță, tipuri de mozaic sau panouri decorative.

Cada de cupru în stil vintage este disponibilă în magazinul Alchemist în mai multe variante de model și nuanțe. Sunt căzi înalte, masive, atipice și pe atât de originale ca aspect. Modelul Bateau Vintage este realizat manual și are partea de interior nichelată, prevăzută cu gaura de scurgere amplasată în centru. Este o cadă înaltă și încăpătoare, de sine stătătoare, de așezat într-o baie spațioasă și iluminată din plin.

www.alchemist.ro

Un model asemănător, dar de inspirație japoneză este cada Hera, având o formă ceva mai specială și dimensiuni mai mici. Designul este neregulat, cada dispune de înălțimi diferite și se sprijină pe picioare împodobite cu ornamente vintage. Este de asemenea un model de cadă din cupru, confecționată manual și cu interiorul nichelat, având însă gaura de scurgere spre unul dintre capete. Datorită dimensiunilor reduse își poate găsi locul într-o baie de dimensiuni medii.

www.alchemist.ro

Și colecția de lavoare pictate ale magazinului Alchemist reprezintă un punct de atracție pentru clienții pasionați de stil vintage și culoare în baie. Este o colecție impresionantă prin multitudinea modelelor puse la dispoziția clienților, în diverse moduri de funcționare: pe blat sau încastrabile, de forme rotunde, ovale, dreptunghiulare.

www.alchemist.ro
www.alchemist.ro

Bineînțeles, gresia și faianța dintr-o baie vintage reprezintă un element cheie pentru o amenajare reușită, cu atât mai mult cu cât pe piața românească modelele nu abundă în culori vii sau modele atipice. În cadrul magazinul Alchemist însă, orice vis are șanse de împlinire, de la mult căutata faianță de un verde smarald până la gresia cu model în relief.

Magazinul de prezentare Alchemist este deschis în Târgu Mureș pe strada Poștei nr.4, dar comenzile se trimit online. Succes la cumpărături!

Publicitate