logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Antrax IT – radiatoare arhitecturale!

Reciclabile, foarte simplu de instalat, de performanță termică și personalizate la maximum. Cam acestea sunt atributele celei mai noi colecții de radiatoare marca Antrax IT, adică o combinație tipic italienească de eleganță și funcționalitate.

antraxprofil-4676
O colecție made in Italy/Antrax.it
Publicitate
Andreea Chiru  |  11 Noiembrie 2019

Antrax IT este denumirea unui producător de produse termice (radiatoare) a cărui specializare însumează două elemente adânc întrepătrunse: pe de o parte, experiența în producerea de calorifere, pe de altă parte, o mare atenție la calitățile estetice. Astăzi, atributelor de performanță termică și aspect plăcut li se adaugă unele absolut impuse de timpul prezent: sustenabilitate, nevoia de a evita pierderile de energie, tehnologie avansată și mai ales capacitate de reciclare.

De fapt, e vorba despre o colecție de radiatoare la a cărei concepere au fost provocați nu unul ci mai mulți designeri. Matteo Thun & Antonio Rodriguez, Victor Vasilev, Marc Sadler, Daniel Libeskind and Piero Lissoni au acceptat provocare companiei Antrax IT de a reinventa radiatorul pentru spații private și publice, sub forma unui produs pe cât de funcțional, pe atât de discret, ușor de integrat unor interioare deja pline de personalitate. A rezultat o colecție de radiatoare cu adevărat arhitecturale, cu tușe minimaliste, care reușesc să se facă nevăzute, camuflate sub forma unor țevi cu rol decorativ pentru dormitoare, accesorii murale în living sau chiar spații de depozitare în baie.

De reținut: Antrax IT a fost înființată în anul 1996 și s-a impus deja ca un nume de marcă la nivel internațional. Ce i-a determinat să continue depunerea eforturile spre inovare? Nevoia de a rămâne competitivi, nu doar pe plan național, ci și mondial!

www.antrax.it
www.antrax.it
www.antrax.it
www.antrax.it

Publicitate