logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Patul Lovy – nu ai cum să nu-l iubești!

Dacă până acum v-am arătat paturi care mai de care mai confortabile, cochete și de calitate, astăzi vă arătăm un model de pat cu adevărat în stil modern. Denumit Lovy, acest pat creat de echipa Bonaldo reprezintă un pas înainte în industria de bedding.

pat_lovy-4671
Lovy, un pat cu adevărat contemporan/Bonaldo.it
Andreea Chiru  |  08 Noiembrie 2019

Conceptul Lovy îi aparține designerului Sergio Bicego și a fost transpus atât în forma unui pat dublu, cât și a unei canapele. Specială la acest pat este tăblia, cu un asemenea design futurist încât realizează o combinație de pat și canapea. Tăblia are o formă ovală, fiind compusă din două elemente absolut distincte: partea stângă a tăbliei este înaltă, sugerând spătarul unui fotoliu de tip jilț, iar partea dreaptă este răsfrântă pe margine, amintind de brațele practice ale canapelelor pentru living. Oferă suficientă stabilitate încât să servească drept element de păstrare a revistelor/cărților, chiar a ceștii de cafea.

Patul Lovy de la Bonaldo este un pat pe picioare, și dotat cu margini libere. Este un pat tapițat, disponibil în mai multe variante de culoare și materiale textile. Mulțumită designului atât de special, Lovy se încadrează în genul paturile de amplasat undeva în centrul dormitorului, câtă vreme suprafața încăperii e suficient de generoasă.

Patul Lovy este disponibil și în România prin Delta Studio.

www.bonaldo.it
www.bonaldo.it
www.bonaldo.it
www.bonaldo.it

Publicitate
Publicitate